Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki barátkozni?

Valaki barátkozni?

Figyelt kérdés
Lehet fiú lány meg minden
nov. 16. 15:36
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Jó tudom mindenki csak nőkkel szeretne de sajnos pasi vagyok úgy írjatok
nov. 16. 18:26
 12/23 anonim válasza:
5-ös vagyok, köszönöm kérdező az őszinteséged.
nov. 16. 18:54
 13/23 anonim válasza:
Hány éves pasi?
nov. 16. 19:02
 14/23 anonim válasza:
Úgy elég nehéz, ha semmilyen infót sem osztasz meg magadról. Ilyen esetekben legalább az érdeklődési köreidet megadhatnád, de neked még ez sem megy (mondjuk másoknak sem nagyon). Ez azt jelzi, hogy vagy nemtörődöm vagy, vagy agyhalott, ami szerintem még azok kedvét is elveszi, akik amúgy érdeklődnének irántad.
nov. 16. 21:07
 15/23 A kérdező kommentje:
A 14-est légyszíves jelentsétekez nem azt jelenti hogy valaki "agyhalott" hanem azt hogy nincsenek ilyen szigorú elvárásai hanem kortól, nemtől, és érdeklődési köröktől függetlenül mindenkinek ad esélyt
nov. 17. 06:36
 16/23 anonim válasza:
#15. Akkor ezt máskor írd bele a kérdésedbe, mert nem volt egyértelmű, és manapság sok erre a kommunikációs analfabéta. Csak egy tipp, mert kevesebben állnak szóba veled így.
nov. 21. 09:15
 17/23 A kérdező kommentje:

16

Én úgy látom rendben leszünk így

Nem mindenkinek a mániája hogy csak korban és érdeklődésben hasonló emberekkel álljon csak szóba

nov. 21. 10:08
 18/23 anonim válasza:
Nem azt írd bele, hanem azt, hogy így gondolod. Istenem...
nov. 21. 11:33
 19/23 A kérdező kommentje:
Azt mondom hogy ez rajtad kívül mindenkinek teljesen egyértelmű:)
nov. 21. 11:44
 20/23 anonim válasza:

Veszélyesen arrogáns és tiszteletlen vagy, lehet visszább kéne venni az arcból.

Én szerintem megadtam a kellő tiszteletet, mind itt, mind privátban.

nov. 21. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!