Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Heves megyéből barátok?

Heves megyéből barátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Én egy 28 éves lány vagyok, nagyon szeretnék barátnőket találni akikekkel lehet együtt programozni akárcsak beülni valahova kajálni vagy sütizni. Esetleg hétvégente benne lenne hogy elmenjünk bulizni, iszogatni, szòrakozni.

Volt egy legjobb barátnőm de sajnos vége lett a barátságunknak ezért mostanában azt érzem egyedül vagyok, nem tudok kivel beszélgetni és sajnos így kimozdulni is nehéz. Ha esetleg te is szivesen barátkoznál kérlek írj! 🤗 Nem zárkòzom el a messzebb élőktől sem.

ma 06:25
 1/1 anonim válasza:
Programozás alatt mit értesz? Szoftverfejlesztést, vagy hogy eljárni erre-arra? Mondjuk én mindkettőre vevő vagyok, ha nem kizáró ok neked, hogy Pest megyéből írok.
ma 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!