Valaki barátkozni?
Figyelt kérdés
A baráti köröm még kisgyerek szinten megakadt "felnőttekből" áll, ami elgondolkodtató. Nem lehet velük semmilyen komoly témáról beszélni, még mindig "xd"-t és hasonló hülyeséget használnak minden mondatuk után. Aggasztó, hogy úgy igazán senkivel nem tudok beszélgetni. Komolyabb beállítottságú személy vagyok, így nem igazán tudok velük azonosulni. Ezért szeretnék lányokkal barátkozni, bár fiúk is írhatnak, de nem ők lesznek előtérbe helyezve. 18 éves vagyok, így a velem egykorúakkal szeretnék barátkozni! Nem fogom itt kifejteni a személyiségemet, mert hosszú lenne és senki nem olvasná el.:) 18Lokt. 27. 17:33
1/6 anonim válasza:
Elolvastam volna, de ha nincs személyiséged akkor tárgytalan.
okt. 27. 17:54
2/6 anonim válasza:
xd
okt. 27. 18:18
3/6 anonim válasza:
Én is elolvastam volna :D Nyugodtan leírhatod, nem kopik el tőle az internet.
okt. 27. 18:25
4/6 anonim válasza:
Nem hoztal lazba.. xD
okt. 27. 19:09
5/6 anonim válasza:
4: Az meg hogy lehet? A puncid sem nedves?
okt. 27. 19:12
6/6 anonim válasza:
Szia
okt. 29. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!