Lányok, beszélgetni?
NEM TÁRSKERESÉS, NYUGI!😀
Elég speciális helyzetben vagyok, szeretnék beszélgetni, barátkozni egy lánnyal. Hogy ez miért itt megoldható csak, azt majd privátban leírom, a lényeg, hogy egyáltalán nincsenek lány ismerőseim, önhibámon kívül.
Rólam: 16 éves fiú vagyok, szeretek olvasni (szépirodalmat), jó a humorom, művelt vagyok és intelligens (azért ez így egybe kicsit egoistának tűnik, nem?) írok pár rossz tulajdonságot is, biztos, ami biztos: hajlamos vagyok túlgondolni a dolgokat, sokat beszélek, emellett hiú is vagyok (de dolgozom rajta). Dobolok, szeretem a metált és a rockot, D&D-zem, túrázom. Külsőmről nem írnék semmit, irreleváns. Ha lány vagy, és barátkozni szeretnél, írj nyugodtan!
16f
Hát kérdező lehet rossz oldalt választottál az ambícióid kiteljesítésére...
Sokaknak ez okoz örömöt, hogy itt szívják mások vérét, de nem lehetetlen jófej csajokat találni, nekem is már sikerült, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!