Biszex fiúk van kedvetek beszélgetni?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben eléggé érdekel a szex a nők (és a fiúk is). Sajnos az ilyen dolgokat senkivel sem tudom megbeszélni családom túl elfoglalt és amúgysem beszélnek ilyesmikről, és a pszichológusommal sem merek ilyen témáról beszélni mert hát mégiscsak egy nő és zavarban vagyok de annyit azért elmondtam neki hogy biszexuálisnak érzem magam. Csak annyi lenne az elvárásom hogy 18-tól max 26 éves korig írjatok🤗okt. 14. 22:21
1/11 anonim válasza:
már szinte minden második kérdést homokosok írnak ki xdd már biszexként vagy bu*ziként hamarabb talál itt partnert az ember mint heteró férfiként
okt. 14. 23:26
2/11 anonim válasza:
Nincs.
okt. 15. 07:31
3/11 anonim válasza:
Mirol?
okt. 15. 13:06
4/11 anonim válasza:
#1: ez már régóta így van
Egy férfival ezt bármikor le tudod még akár innen is beszélni, de egy nővel nehezebb meg eleve azt mondják itt sokan hogy kb nincsenek is itt nők vagy csak páran…
okt. 15. 17:21
5/11 anonim válasza:
Hat igen, konkretan innen nemely ferfi mar ott tart, hogy kb edesmindegy neki, hogy no vagy ferfi a partnere, csak csinalhassa mar valakivel vegre..
okt. 15. 17:41
6/11 anonim válasza:
Te hány éves vagy?
okt. 18. 16:35
7/11 anonim válasza:
Nagyon is van :)
ha komolyan gondolod, akkor légyszi írj rám privit.
okt. 19. 08:57
8/11 anonim válasza:
1-es Mi következik ebből ? Te mint fehér, keresztyén fiatalember nem kell hogy itt ismerkedj, hiszen nem kell tartanod attól, hogy pusztán azért kapsz egy maflást, amit elméletileg szeretnél egy jövendőbeli vagy kiszemelt partnertől.. Igy rajta hát, gazdagitst a nemzetet még több jövőbeli álolapolgár felnevelésével.. Nem siránkoznod kéne, hiszen még a miniszterelnök űr/elvtárs is benneteket támogat !
okt. 23. 11:26
9/11 Bandi1398 válasza:
Én szívesen beszélgetek.
okt. 25. 10:47
10/11 anonim válasza:
Biszex fiúk beszélgetnek
- Mekkora?
- Van helyed?
- Mit szeretsz?
- Kuldj képet
- Kuldj te
- Elore nem kuldok
- Ense
- Akkor csá
- Csá
okt. 25. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!