Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Solo lolosok, nem játszunk...

Solo lolosok, nem játszunk együtt?

Figyelt kérdés
Ha összegyűlünk 5en nyomjuk, de legalább legyen mindenki 22 fölött, én 28 vagyok :D
okt. 13. 15:16
 1/2 anonim válasza:
Ha így befutna valami nagyon béna, azt kínos lenne leráznod. És rombolná a win rated. Én inkább azt ajánlom neked, hogy akikkel ingame jó a teamplayetek, őket jelöld be ismerősnek. Hamar össze fog gyűlni a team.
okt. 15. 10:23
 2/2 anonim válasza:

Én OW-znék.

"Ha így befutna valami nagyon béna, azt kínos lenne leráznod."

Egy cset üzenet: úgy érzem ez nem adja kettőnknek, további jó játékot.

És letörli.

Minek kell ettől félni? 1 lose se sok, meg lehet normálban is megnézni hogy játszik a másik.

Nem szeretem ha a kérdezőnek van egy jó ötlete, proaktív, kezdeményez, kipróbál valamit, és valaki lebeszéli csak mert fél mert kínos lesz... Félj akkor, ha te egymagad vagy, magadban, de más emberek életére ne próbáld rá rakni a félelmed, főleg ne egy kis online játéktól.

okt. 17. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!