Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt olyan emberek...

Vannak itt olyan emberek 35-42 év körül, akiknek nincsenek szüleik, barátaik? Nagyon magányos vagyok.

Figyelt kérdés

Elvesztettem mindenkit.

Hasonló helyzetben lévőkkel barátkoznék. Jelenleg kissé zárkózott vagyok és bizalmatlan, nagyon sok rossz dolog történt velem az elmúlt időben. (Nő vagyok.)

Most lesz életemben az első karácsony és szilveszter, amit egyedül töltök.

Esetleg szervezhetnénk összejövetelt 🙂

okt. 2. 20:35
 1/10 anonim válasza:
Szüleim, tesóm van, de nem az a "nagyon szuper" a kapcsolatunk. Barátaim nekem sincsenek. (F42)
okt. 2. 21:09
 2/10 anonim válasza:
Nekem már csak anyum él, nagyapámat tavasszal vesztettük el. A rokonaimra nem számíthatok, barátaim nincsenek, nem is igazán voltak. Én mindig is utáltam az ünnepeket, mert a magány jutott róluk az eszembe. Ha gondolod, írj, kitartást kívánok neked.
okt. 2. 21:35
 3/10 anonim válasza:
Ha van kedved, írj, és beszélgethetünk egyet, hogy ne érezd magad magányosnak.
okt. 2. 21:38
 4/10 anonim válasza:

Bár nekem anyám él, de az ünnepek nagy részét én is egyedül fogom tölteni. És én is hasonló cipőben járok mint te.

36/f

okt. 2. 21:59
 5/10 anonim válasza:
Merre laksz?
okt. 3. 05:09
 6/10 anonim válasza:
Igen. Település nem ártana. Főleg ha szerveződik valami.
okt. 3. 08:18
 7/10 anonim válasza:
A kérdező nyomtalanul eltűnt. Eddig tartott vajon a lelkesedése?
okt. 3. 08:51
 8/10 anonim válasza:
Nekem családom van, de barátaim nincsenek. Ha gondolod szívesen barátkozom veled.
okt. 3. 09:04
 9/10 anonim válasza:
Robika. abbahagyhatnád a trollkodást
okt. 3. 10:37
 10/10 anonim válasza:

Tisztelt Kérdező!

Ha valóban nő vagy, akkor tényleg szívesen barátkoznék veled! (Nekem is most lesz az első karácsonyom, szilveszterem egyedül.)

Szintén nő

(középkorú)

okt. 5. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!