Beszélgetne, ismerkedne velem 30-40 körüli férfi?
Mármint férfi 😊 nem egy pali, aki 3 nap után eltűnik…
Köszi.
45N
Kérlek olvasd el újra a hozzászólasodat.Azt állitod benne, hogy nem tudok 1 db kérdést sem értelmezni. Ezt mégis mire alapozod? Mennyi információd van arról, hogy én hány kérdést olvasok el itt, es azokból hányat tudok értelmezni? Na ugye hogy semmi. Szoval, állitasz valamit egy idegen emberről egy anonim oldalon, es ettöl fqszagyereknek erzed magad? Nem, ez nem engem minősit, hanem téged. Akár azonos vagy a #47 hozzászólóval, akár nem.
A másik dolog: Veled még sosem fordult elő, hogy megpróbáltál volna érvényt szerezni magadnak egy olyan szituációban, ahol egy vagy több kritériumnak nem feleltél meg? Erősen kétlem. Inkabb gondolkodj, mielött leirsz valamit. Ha pedig rosszindulatból irtad, az pedig a te nyomorod, nem tudok mit kezdeni vele.
#34-es, mi az ami nem tiszta: a hölgy leírta hogy kb. milyen kor körül keres. Ha téged nem érint, vagy ha nem keresel egyáltalán vagy nem őt, minek szólsz hozzá?
Nekem azzal nincs bajom, ha valaki mondjuk nem teljesen esik bele X vagy Y kritériumba és ír egy felhívásra, könnyen lehet, hogy mégiscsak sikerrel jár. Próba szerencse, a kérdező meg eldönti hogy zöld lámpát ad, vagy pirosat.
Egyébként azt feltételezem hogy azért lőtte be a 30-40-es korosztályt a hölgy, mert talán ott több az egyedülálló férfi mint az idősebbeknél.
Egyébként szíve-joga mindenkinek olyan korúakkal ismerkedni (normális kereteken belül) akikkel akar. Ha x évvel fiatalabbal vagy idősebbel, akkor azzal. Ez nem ok a fórum széttrollkodására, mert még csak nem is vicces olvasni ezt a sok anonim profiloktól jövő gyűlölködést.
54. Azért szól hozzá, mert egy szerencsétlen lúzer, akinek nincs sikere a nőknél, és itt és ezzel élvezkedik. Egyéb esetben továbbállt volna, hisz nem ő a keresett személy.
Igen, s azon sem kéne felháborodni, hogy egy nő keres fiatalabbat, ugyan úgy megteheti, mint egy férfi!
56-os, hát itt ez az alap mostanra, ez a fajta kettős mérce. Aki ez ellen szót emel, az meg nőgyűlölő. Nem tudtad? :)
Ám nem érdemes túl komolyan venni ezeket a rinyákat és rantolásokat se, többnyire olyan megkeseredett és lelakott 30-40es nők puffognak a fiatalabb nő idősebb férfi felálláson, akik régen akár ugyanebbe benne voltak. Csak eljárt felettük az idő, és most már "beérnék átlagossal" is. Csak az meg nem hülye hogy mindenféle kiélt, lelakott, sokszorosan traumatizált, kötődésre és őszinte érzelmekre képtelen idősebb nőt válasszon. Sőt, mivel az anyagi oldala, magabiztossága, tudása és sok más tényező miatt rá férfiként kevésbé rosszul hatott az idő (tudom majd jönnek örjöngeni mindjárt a kopaszodással meg hízással, de nem mindenkit érint ám ;)), simán megesik hogy egy jól menő, nők között kapós 30-40es férfi a 18-20 éves nők között válogasson. Akik köztudottan a legértékesebbek. Csak ugye az itteni sértődött hülyéknek meg szokás szerint savanyú a szőlő :D És ha megtehetnék bármilyen módon megpróbálnák kicsavarni a valóságot, csak hogy a pici, sértődött lelkük megnyugodjon, hogy ők aztán nagyon rendben vannak. A férfi az idióta aki ezt nem látja, és nem őket válassza hanem a fiatalabbakat.
Engem nem érint a dolog, mert ezer éve stabil házasságban élek, de
egy 40-es nő 20-tól - 70-ig kap megkeresést, az életben és itt is.
Az megint egy másik dolog, hogy csak szexről szól a dolog, v. megvásárolják egymás szerelmét, vagy pedig van sok ilyen működő kapcsolat is.
Ha a kérdező nem írja ki, hogy hány éves körül keres férfit, akkor is kapott volna jó pár levelet fiatalabbaktól.
Az is baj itt, ha nem írják ki, hogy kit keres és az is, ha igen?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!