Valaki beszélgetne velem?
Figyelt kérdés
Nem vagyok jól. Rengeteg problémám van, és még az sincs akihez szólhatnék, akivel beszélhetnék.
Nem a problémáimról akarok beszélni, hanem egyszerűen online társaság kéne. Beszéljünk bármiről.
22/F
szept. 24. 01:02
1/7 anonim válasza:
Ne innen várd a megváltást! Itt olyan alakok fognak rád ugrani, hogy idővel csak rosszabb lesz minden. Még ha rövidtávon a hazugságok miatt eleinte jónak is tűnnek, kamatostul lesz bevasalva rajtad az egész. Hazug paraziták és válogatott elmebetegek gyűjtőhelye. Ha itt ismerkedsz, a meglévő problémáidhoz csak garantáltan hozzáveszel pár újabbat.
szept. 24. 01:07
2/7 anonim válasza:
Nekem irhatsz nyugodtan
szept. 24. 05:09
3/7 anonim válasza:
Nekem is írhatsz
szept. 24. 08:44
4/7 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval.
szept. 24. 10:40
5/7 anonim válasza:
Én viszonylag új vagyok itt, úgyhogy nem tudom mennyire igaz az első komment :( ha az, akkor sajnálom hogy ilyen az oldalon a többség :(
Egyébként ha gondolod írj nekem, hátha beszélgetünk egy jót :)
szept. 24. 18:58
6/7 anonim válasza:
Teljesen egyet kell értsek az első válaszolóval. Ezt teljesen engedd el.
okt. 3. 16:55
7/7 anonim válasza:
nekem nyugodtan írj, ha kell a problémáid is meghallgatom, ha tudok, akkor tanácsot is próbálok adni, de szívesen beszélgetek bármiről
okt. 3. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!