Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Magányos vagyok! Valaki...

Magányos vagyok! Valaki szeretne ismerkedni velem? 20/F Budapest

Figyelt kérdés

Sajnos mióta megszületettem, nincsenek barataim, próbálkoztam, érdekbarátságok kötöttek, de más nem igazán, emiatt eléggé el vagyok keseredve.

Fontos lenne nekem egy olyan barát, akivel lehet beszélgetni, és ide-oda menni.

szept. 9. 22:12
 1/7 anonim válasza:

Ilyet legfeljebb a filmekben látsz.

A valóságban ez nagyon ritka..

20on évesen meg már nehéz betölteni egy ilyen jó barát szerepét, mert általában mindig van egy gyerekkori barát, akit mindig előrébb fognak helyezni nálad.

Tanuld meg élvezni az életet egyedül, utána majd veled akar lógni mindenki.

szept. 9. 22:17
 2/7 anonim válasza:
Szia nekem írhatsz f,Bp
szept. 9. 22:20
 3/7 A kérdező kommentje:
#1 épp ezért olyan ember a prioritásom aki hasonló cipőben van mint én. Tapasztaltam, és tökre igazad van.
szept. 9. 22:25
 4/7 anonim válasza:

Ha pedig jön is olyan ember, aki barátként viselkedik, akkor azonnal eltűnik ,ahogy megismer olyat, akivel kapcsolata lesz vagy járnak.

Először nem ér rá sosem, később már nem is ír vissza sokszor egy hétig sem, majd köddé válik és akkor talál meg, minimum ötven üzenettel, ha a szupcsi - kapcsija repedezik, vagy megszűnik. Akkor jó az is, akit letojt addig..

Nekem ezért nincs évek óta barátom,mert nem vagyok olyan, aki mások lelki szemetese. Aki nagyfiú a p.nci mellett, az legyen nagyfiú akkor is, ha a p.nci más ágyában köt ki.

F/Bp

szept. 10. 04:55
 5/7 anonim válasza:
Suliba, munkahleyen sincs senki?? Ezt egyszeruen nem hiszem el
szept. 10. 06:14
 6/7 anonim válasza:

Szia! Tenisz, túra, csajok, tudomány és jó éttermek :)

Te milyen témákat kedvelsz?

szept. 11. 06:13
 7/7 anonim válasza:
Én igen! Pista bácsi, 78/transzi
szept. 13. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!