Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Felépülő alkoholisták /...

Felépülő alkoholisták / függők, lenne kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés
Nagyon egyedül érzem magam, az elmúlt napok eseményein rágódom folyamatosan. Jó lenne beszélgetni hasonló emberekkel.

szept. 3. 00:26
1 2
 11/18 anonim válasza:

Én szeretnék erről beszélni, mármint az alkoholrol.

Szerintem nem vagyunk egyformák. Én egy hulladék vagyok. Tudom.

szept. 4. 16:43
 12/18 anonim válasza:
Úgy sem ír vissza ne is foglalkozzatok vele, tipikus önsajnáltató nő
szept. 4. 16:48
 13/18 anonim válasza:

Mindeközben én, a random Figyelt kérdés pipálgató itt, kortyolgatom remek saját főzésű pszeudo lageremet, és csodálkozom, hogy másoknak hogy fér bele a bolti az anyagköltségem legalább duplájáért? Miért nem elég az, hogy nagyszerű, és el lehet pilledni tőle? Jó, csomószor nekem sincs kedvem megállni kettőnél, de ezért akkora kár lenne, és nem csak mert sok törődést és rengeteg alapos tisztítást igényelt amellett, hogy idő volt a tudást is összeszedegetni, és az eszközparkot is, hogy a tudás legalább hellyel-közzel alkalmazható legyen annyira, hogy ilyen csodás végeredmény szülessen még egy ilyen egyszerű, kesernyés, minimál gabona ízvilágú receptből is. Hanem azért is, mert semelyik, de tényleg semelyik kisüzemi lagerszerűség nem tudta felvenni vele a versenyt, és azok azért messze 1000 fölött vannak harmad literenként. Szóval beosztom, csak mert tisztában vagyok az értékével, és persze mert megosztani is épp olyan jó, persze módjával, nem ilyen szeszkazánokkal, mint mi :D

Ha elsiklottál a lényeg fölött: lehet igényesre is váltani, volt is itt valaki, aki így futólag megemlítette, hogy ő visszavett, mintha a legegyszerűbb dolog lenne a világon. Ami azt illeti, tud a legegyszerűbb dolog lenni a világon, csak mi bonyolítunk oda neki, mert ökörbarom módon hagyjuk a racionálisnak hívott agymodulunknak, hogy magyarázatot gyártson egy egyszerű vágyakozás köré. Pedig ha csak azt a racionalizálást (magyarul megmagyarázást) elhagynánk, rögtön világos lenne, hogy a szitu annyi, hogy "oké, akkor nem veszek chipset, és nem szórom meg a kedvenc grill fűszersómmal". Legalábbis az én söröm esetében, mert a nálunk fellelhető nagyüzemiek inkább kannásbor alatt vannak kettővel lassan már.

szept. 4. 18:34
 14/18 anonim válasza:
Oh, bocs, kifelejtettem: nagyképűnek tűnök, de ez csak nekem ilyen iszonyat jó, mert pontosan a saját ízlésemre reszelgettem a recept legapróbb részletkérdéseit is, hogy ilyen legyen, ahogy én a legjobban elvagyok vele, ezért kb csak nekem felbecsülhetetlen. Nem azt mondom, hogy kezdd főzni a sörödet, kemény kudarcokkal indult nekem is, és kellett pár szünet, hogy rájöjjek, hogy nem feladni szeretném, hanem megérteni. Bonyolult és szerteágazó, sosincs vége az újabb és újabb furcsaságoknak, folyamatos az ötletelés, mindig van egy legújabb dolog, ami lehet, hogy a következő hatalmas trend lesz, de ha nem, akkor is tömegeket mozgat rá az adott típusú receptekre. Csak ha úgy érzed, hogy kell egy második gasztronómia az életedbe, amit művelnél is. Mondjuk nem hátrány, hogy remek bekarmolásokhoz vezethet, semmihez se hasonlítható ez. Talán egy-egy termelői borral lehet ilyet tapasztalni, hogy mintha a nap is kisütne az illatában, és szeretetteli kis öcskösre iszod magad, semmi extra, pont ez a jó.
szept. 4. 18:40
 15/18 anonim válasza:

12-es

Itt sem reagál már, nem sokáig érdekelte a téma.

szept. 4. 18:51
 16/18 anonim válasza:

Én vagyok a 12, mire kéne reagálni? Talán valaki nekem írt vagy mi?

szept. 5. 00:56
 17/18 anonim válasza:
A kérdező nem reagál b
szept. 5. 07:13
 18/18 anonim válasza:
Én julius 28.án ittam csúnyán sokat .. másnap felkeltem és megőrűltem kb.. előtte 4 évig brutál szinten ittam.. 3-4 üveg bor is lecsúszott már.. elég volt.. hiányzik az a megszokott iszogatás.. de szerencsére nem szoktam rá! Eleinte egy kis nyugtatót szedtem pár napig, de azt is elhagytam.. munkába temetkezem.. minden túlórát elvállalok.. ami érdekes, hogy milyen sok pénzem megmarad.. és elmúlt a depresszióm is.. direkt néztem olyan videókat ahol alkoholisták vannak.. hát eléggé elriasztó a dolog..
szept. 6. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!