Felépülő alkoholisták / függők, lenne kedvetek beszélgetni?
Én szeretnék erről beszélni, mármint az alkoholrol.
Szerintem nem vagyunk egyformák. Én egy hulladék vagyok. Tudom.
Mindeközben én, a random Figyelt kérdés pipálgató itt, kortyolgatom remek saját főzésű pszeudo lageremet, és csodálkozom, hogy másoknak hogy fér bele a bolti az anyagköltségem legalább duplájáért? Miért nem elég az, hogy nagyszerű, és el lehet pilledni tőle? Jó, csomószor nekem sincs kedvem megállni kettőnél, de ezért akkora kár lenne, és nem csak mert sok törődést és rengeteg alapos tisztítást igényelt amellett, hogy idő volt a tudást is összeszedegetni, és az eszközparkot is, hogy a tudás legalább hellyel-közzel alkalmazható legyen annyira, hogy ilyen csodás végeredmény szülessen még egy ilyen egyszerű, kesernyés, minimál gabona ízvilágú receptből is. Hanem azért is, mert semelyik, de tényleg semelyik kisüzemi lagerszerűség nem tudta felvenni vele a versenyt, és azok azért messze 1000 fölött vannak harmad literenként. Szóval beosztom, csak mert tisztában vagyok az értékével, és persze mert megosztani is épp olyan jó, persze módjával, nem ilyen szeszkazánokkal, mint mi :D
Ha elsiklottál a lényeg fölött: lehet igényesre is váltani, volt is itt valaki, aki így futólag megemlítette, hogy ő visszavett, mintha a legegyszerűbb dolog lenne a világon. Ami azt illeti, tud a legegyszerűbb dolog lenni a világon, csak mi bonyolítunk oda neki, mert ökörbarom módon hagyjuk a racionálisnak hívott agymodulunknak, hogy magyarázatot gyártson egy egyszerű vágyakozás köré. Pedig ha csak azt a racionalizálást (magyarul megmagyarázást) elhagynánk, rögtön világos lenne, hogy a szitu annyi, hogy "oké, akkor nem veszek chipset, és nem szórom meg a kedvenc grill fűszersómmal". Legalábbis az én söröm esetében, mert a nálunk fellelhető nagyüzemiek inkább kannásbor alatt vannak kettővel lassan már.
12-es
Itt sem reagál már, nem sokáig érdekelte a téma.
Én vagyok a 12, mire kéne reagálni? Talán valaki nekem írt vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!