Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Debrecenben hol lehet ismerkedni?

Debrecenben hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Szeretnék majd elmenni valahova, új embereket megismerni, de nem igazán ismerem Debrecent. Főleg olyan helyeket keresek ahol a 25 év feletti korosztály is ismerkedhet (főleg barátkozás céljából). A lényeg, hogy kulturált hely legyen, nem bulizós hely ahol a lerészegedés és a drogozás az egyetlen program.
szept. 1. 12:15
 1/8 anonim válasza:
Régen én ott voltam egyetemista, de az elmúlt kb. két évtized alatt sok minden megváltozott ott is. Ha sportolsz, vannak lehetőségek, ha vallásos vagy, csatlakozhatsz egy-egy gyülekezethez, közösséghez. A múzeumban szerintem tartanak csoportos foglalkozásokat is, de feltételezem, hogy a könyvtárakban is vannak ilyenek, meg könyvbemutatók is, az egyetemi karokon is, konferenciák is stb. Ott a Modem, szerintem ott is sok művészeti, kulturális program van. (A Déri Múzeum és a Modem a város központjában vannak, könnyen megközelíthető helyen, majdnem egymás mellett, a Méliusz Könyvtár kicsit kiesik a szórásból, de ha szeretsz sétálni, a főtértől kb. 2 villamosmegállót kell gyalogolnod, szóval az sem vészes.) Mondjuk mindez attól is függ, hogy téged mi érdekel.
szept. 1. 13:00
 2/8 anonim válasza:

"nem bulizós hely ahol a lerészegedés és a drogozás az egyetlen program."

nem nagyon van ilyen hely sajnos

szept. 1. 13:03
 3/8 anonim válasza:
Debreceni 26/L vagyok. Ha gondolod beszélgessünk, baratkozzunk:)
szept. 1. 15:47
 4/8 anonim válasza:
Sehol, tapasztalat.
szept. 2. 13:07
 5/8 anonim válasza:
Nagyerdőben talán?
szept. 17. 17:56
 6/8 anonim válasza:
Én ezen nagyon rég gondolkozok, de eddig még sajnos semmire nem jutottam. Itt volt egyszer egy kísérletem, de az nagyon sikertelen lett sajnos :( amúgy itt nehéz, legalábbis nőként, de azért megérhet egy próbát
szept. 25. 20:59
 7/8 anonim válasza:
Az 1-es jól mondja! A gyülekezetek, a Modem, a Kölcsey pl.. A Méliuszban néha szerveznek társasjátékozós napot. Most ennyi jut eszembe. Ja és úgy hallottam, időnként táncház is van változó helyeken
jan. 27. 17:46
 8/8 anonim válasza:
Nézz el a Sheldon’s-ba. Sok társaság bejár társasjátékozni, talán oda tudsz csapódni valahová. Néha kvíz estek is vannak, azt hiszem keddenként, ott is sok csapat van, hátha valahová tudsz csatlakozni. Egy próbát megér. Ha sikerül beülnöd egy társasághoz, onnantól nyert ügyed van, ez már lehet egy alap amire utána tudsz építeni.
jan. 28. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!