Debrecenben hol lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Szeretnék majd elmenni valahova, új embereket megismerni, de nem igazán ismerem Debrecent. Főleg olyan helyeket keresek ahol a 25 év feletti korosztály is ismerkedhet (főleg barátkozás céljából). A lényeg, hogy kulturált hely legyen, nem bulizós hely ahol a lerészegedés és a drogozás az egyetlen program.szept. 1. 12:15
1/6 anonim válasza:
Régen én ott voltam egyetemista, de az elmúlt kb. két évtized alatt sok minden megváltozott ott is. Ha sportolsz, vannak lehetőségek, ha vallásos vagy, csatlakozhatsz egy-egy gyülekezethez, közösséghez. A múzeumban szerintem tartanak csoportos foglalkozásokat is, de feltételezem, hogy a könyvtárakban is vannak ilyenek, meg könyvbemutatók is, az egyetemi karokon is, konferenciák is stb. Ott a Modem, szerintem ott is sok művészeti, kulturális program van. (A Déri Múzeum és a Modem a város központjában vannak, könnyen megközelíthető helyen, majdnem egymás mellett, a Méliusz Könyvtár kicsit kiesik a szórásból, de ha szeretsz sétálni, a főtértől kb. 2 villamosmegállót kell gyalogolnod, szóval az sem vészes.) Mondjuk mindez attól is függ, hogy téged mi érdekel.
szept. 1. 13:00
2/6 anonim válasza:
"nem bulizós hely ahol a lerészegedés és a drogozás az egyetlen program."
nem nagyon van ilyen hely sajnos
szept. 1. 13:03
3/6 anonim válasza:
Debreceni 26/L vagyok. Ha gondolod beszélgessünk, baratkozzunk:)
szept. 1. 15:47
4/6 anonim válasza:
Sehol, tapasztalat.
szept. 2. 13:07
5/6 anonim válasza:
Nagyerdőben talán?
szept. 17. 17:56
6/6 anonim válasza:
Én ezen nagyon rég gondolkozok, de eddig még sajnos semmire nem jutottam. Itt volt egyszer egy kísérletem, de az nagyon sikertelen lett sajnos :( amúgy itt nehéz, legalábbis nőként, de azért megérhet egy próbát
szept. 25. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!