Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Esetleg valakinek lenne kedve...

Esetleg valakinek lenne kedve beszélgetni?

Figyelt kérdés
Nem igazán érzem magam jól lelkileg,jól jönne ha valakivel tudnék beszélgetni,aztán ami alakúl. Csak kérlek ne tűnj el napokra,akkor légy őszinte ha valami nincs rendben! Köszönöm. Illetve nem képeket akarok küldözgetni szóval nem képcsere meg ilyenek.
aug. 31. 22:54
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Most komolyan ez a nagy gond? Ha mondjuk neked nem szimpatikus te foglalkozol olyannal,te sem. Nem akarok ebbe bele menni miért így meg úgy,azt is megbántam hogy kiírtam a kérdést. Itt komolyat úgysem lehet,én meg azt tudom mondani mások hazudnak mert ugyanúgy eltűnnek. Én mindenkinek vissza írtam,nem tudom neked mi bajod van,de sokan nem hajlandóak folytatni.
szept. 1. 15:28
 22/29 anonim válasza:

nekem már többször visszaírt, teljesen normális és nem csak szavas válaszokat ad meg szorakoztatásra vár

akinek nem írt még nem került sorra, várjatok vele

szept. 1. 15:33
 23/29 anonim válasza:
Ezek szerint nem lehet szimpi neked, hogy vissza se írsz. Egy csomó mindent írtam magamról pedig.
szept. 1. 18:37
 24/29 anonim válasza:

"én meg azt tudom mondani mások hazudnak mert ugyanúgy eltűnnek"

Ne másokkal takarózz. Nem leszel különb, ha ugyanazt csinálod, mint mások.

szept. 1. 19:03
 25/29 A kérdező kommentje:
23: melyik voltál te? Nem tudom de tényleg sokan írnak és nem tudok mindenkinek egyszerre,ezt értsétek már meg!!
szept. 1. 19:26
 26/29 anonim válasza:
A Delassy nevű.
szept. 1. 19:41
 27/29 anonim válasza:

Írhatsz

26 f

szept. 1. 21:22
 28/29 anonim válasza:

Nekem írhatsz 22/F

De gondolom úgyis eltűnsz.

Ha nem akkor még meglátjuk hihihi

szept. 2. 03:49
 29/29 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Ha még aktuális a kiírás, én szívesen beszélgetek veled. Ha van kedved, írj nyugodtan/bátran! :)

20/L

szept. 21. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!