55 éves sportos pasi vagyok, van esélyem fiatalabb vékony nőknél?
#22!
Lövészárkot ásott, fehér pólóban! 🤣
Kevés a remény.
Èn ufysnaz vagxok ami te, csak nem 55, hanem 58.
Úgy mennek el a nők mellettem, mintha levegő lennék.
Még a korosztályombeliek is, nem hogy a fiatalabb, vékony csinosak.
Egy szebb arcú, vékony csinos nő, inkább még talán le is nézi a férfiakat.
Sugárzik róluk, hogy szinte örülnek neki ha szenvedni látják a férfiakat.
Szinte szándékosan megvonják a jót, még olyan áron is, hogy nekik se legyen jó.
Nagyon nagy tragédia ma férfinak lenni.
25.
Igen, de inkább ne is beszéljünk róla.
Nem olyanokkal akikkel szerettem volna, akikkel meglett volna az a bizonyos szikra, hanem olyanokkal akik éppen jutottak.
Az igazán jó nő,az igazán csinos szép nő, csak a leg-leg férfiaknak adatik meg.
A férfiak nagy többsége megelékszik azzal aki éppen jut, csak azzal meg nem biztos, hogy annyira jó.
Persze nem hibáztatok senkit, én voltam a hülye én tudom ezt nagyon jól.
Nézd, én nem tartom magam leg-leg férfinak. Mégis szexeltem nagyon népszerű (értsd.: 30 ezer követő a Zinstán) csajjal, és volt évekig tartó, szerelem alapú párkapcsolatom úgyszintén nagyon csini és szép csajjal (ő nem szarakodott közösségi oldalakkal).
35F
27. Nem véletlen szokták mondani, hogy mindenki a maga szintjén...
Irreális elvárás sokkal jobbra, szebbre vágyni, mint mi magunk vagyunk.
29.
Lehet, de azért azt ne mond nekem, hogy te még soha nem láttál olyan párokat, hogy szinte nem hittél a szemednek.
Nagyon sokszor látni csinos szép nőt átlagon aluli, elhízott, csúnya fèrfival, és fordítva is.
Jóképű sármis férfit átlag alatti nővel.
Egyre tőbbet látni olyat, hogy a nő magasabb mint a férfi, és még sorolhatnám.
Legyen az embernek hite, önbizalma, önmagára igényes, lehetőségeihez képest öltözzön jól, és akkor bármi sikerülhet.
Nem kell feltétlenül nagyon sokkal lejjebb adni.
Én legalább is ezt gondolom.
27#
30. Amiket sorolsz, ott a legritkább esetben van szó (csak) tiszta érzelmekről és kémiáról.
Továbbra is állítom, hogy sokkal többen ácsingóznak feljebb, mint ami járható számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!