Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Berényi nudi strandon valaki...

Berényi nudi strandon valaki találkozni?

Figyelt kérdés
A hétvégét a kempingben töltöm. Egyedül érkeztem. Jó lenne egy kis társaság, mert bár jó itt lenni, de egyedül nem a legjobb. 28/f

2024. aug. 18. 05:23
1 2
 11/15 anonim válasza:

Nézegesd az ottani felhozatalt ha már magamutogató vagy és ciki egyedül bámészkodni.

Idegen embert keresel hogy nudizzon veled, te beteg vagy haver.

2024. aug. 18. 11:20
 12/15 anonim válasza:
írj rám
2024. aug. 18. 12:14
 13/15 anonim válasza:

Haha, hogy kiosztja mindenki. Viszont minek letagadni önmagunkat.

Én szívesen kipróbálnám a nudizmust, csak szerintem állandó állna a farkam.

2024. aug. 18. 13:21
 14/15 A kérdező kommentje:

Én nem érzem kiosztásnak. Illetve nem kötelező mindenre reagálnom. Valamint nem biztos, hogy az a valóság, amit a válaszolók írnak/gondolnak. Ja és persze megtanultam már, hogy ez az oldal az anonim ítélkezők klubja. Az összes számomra kifogásolható hozzászólást jelentettem, eddig törlés nem történt, ez van.

A kérdés arról szól, amit olvashattok, nincs benne több. Úgy érzem full felesleges volt kiírni.

2024. aug. 18. 13:33
 15/15 anonim válasza:

Igazad van Kérdező, nem esett az eső Berényben. Hajnalban volt pár csepp, de 8-tól már jó volt az idő.

Sajnos én pont eljöttem ma 10-kor. Péntek-szombat voltam ott, és biztos fogsz találkozni valakivel, akivel szeretnél, csak FIGYELJ !!

2024. aug. 18. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!