Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lètezik olyan nő mèg aki nem...

Lètezik olyan nő mèg aki nem fogyaszt alkoholt és nem dohányzik?

Figyelt kérdés
aug. 15. 20:01
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Még sosem próbáltam dohányozni. Alkoholt ittam sokfélét, de egyik sem ízlik. Szerintem dohányozni nem nőnek való, nem szép, nem elegáns szokás egy nőtől. Az alkohol különleges alkalmakkor elfogadható nekem, ha valakinek jól esik, de nekem egyszerűen nem jó íze van.
aug. 15. 22:06
 22/31 anonim válasza:

19

Rendszerességgel nem jó, mert rászoksz és alkoholista leszel. Nem fogok másik drogot, ilyesmit ajánlani, mert egyrészt nem vagyok benne, másrészt az alaproblémát kéne megoldani, hogy ne akarj drogozni egyáltalán. A mögöttes okokat.

20

Férfi vagyok

aug. 15. 22:12
 23/31 anonim válasza:

22 Ilyen értelmes mondatokat és gondolatmenetet még nem olvastam a "Gyakori kérdések"-ben.

Kb. 1 hónapja regisztáltam egy kérdés miatt. De a válaszadók elkeserítettek.

Meg a Magyarországon töltött egy évem alatt se sok ilyen értelmes emberrel találkoztam.

aug. 15. 22:18
 24/31 anonim válasza:
Cigit kb. 20 évesen hagytam abba, alkoholt nem iszok 6 éve, gyógyszerszedés miatt, 43/N
aug. 15. 22:25
 25/31 anonim válasza:

23

Szarkazmus? 🤔

Amúgy a tudományok kategóriában elég korrekt, sokszor hosszú, jól megfogalmazott, alapos válaszok szoktak lenni.

aug. 15. 22:30
 26/31 anonim válasza:

25

Nem szarkazmus, nem gúnyolódok.

Komolyan írtam, őszintén. Inkább dícséretnek szántam.

aug. 15. 22:41
 27/31 anonim válasza:
Rám igazak ezek
aug. 16. 00:38
 28/31 anonim válasza:
Igen, a feleségem.
aug. 16. 07:40
 29/31 anonim válasza:
Igen, semmilyen káros szenvedélyem sincsen.
aug. 16. 09:42
 30/31 anonim válasza:
Rosszul vagyok a cigi szagtól és az alkohol se vonz meg a 'bulizós' berúgás😅 (19)
aug. 16. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!