Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek barátkozni?

Lenne kedve valakinek barátkozni?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok... nagyon régen külföldön élek már, és az évek során nagyjából az összes barátom elveszítettem. Szinte nincs senki, akinek csak úgy elküldhetnék egy vicces videót vagy mémet Messengeren, vagy beszélgethetnék vele valamiről.

Persze időeltolódás is van, és ez is nehezíti a dolgokat. De azért eléggé rossz, hogy ránézek a telefonra aztán senki nem írt nekem semmit egész nap.

Szóval szívesen beszélnék bárkivel. A nem vagy a kor nem számít.

júl. 31. 19:57
 1/4 anonim válasza:

Szia, nekem írhatsz :)

19/L

júl. 31. 21:30
 2/4 anonim válasza:

Ha te is eltűnsz egy idő után, mint mindenki, akkor lehet nem én vagyok az embered.

Meguntam az egyoldalú "barátságokat".

aug. 1. 12:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem én szoktam eltűnni... Összesen ketten írtak, ebből valószínű, hogy mindkettő eltűnt pár üzenetváltás után. Talán velem van a baj :D
aug. 1. 17:42
 4/4 anonim válasza:
Írj, ha gondolod. 24/L
aug. 29. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!