Barátság céljából ismerkedne valaki egy 34 éves nővel?
Figyelt kérdés
Szeretek filmeket, ismeretterjesztő YouTube videókat, sztáros műsorokat nézni, társasozni, szabadidőmben még ASMR videókat készítek és régebben regényeket írtam. :) Tatabányán élek, de vállalom az utazást. :)júl. 27. 11:51
11/19 anonim válasza:
Mi a csatornád neve? Kiváncsi vagyok. Nagyon szeretem az asmr videókat.
júl. 27. 19:40
13/19 anonim válasza:
Benne vagyok ha még nincs vagy nincs annyi jelentkező kérlek ìrj.
júl. 27. 20:14
14/19 anonim válasza:
Szia! Én lány vagyok, kicsit fiatalabb, mint te, de szimpatikus amiket írtál magadról, ha van kedved velem barátkozni írj nyugodtan! :)
Nekem is nagyon hasonló az érdeklődési köröm.
júl. 27. 23:43
15/19 A kérdező kommentje:
Szerelmes, posztapokaliptikus és életrajzi regényt írtam. Ingyenesen vannak fent angolul, egy netes kiadóban, pontosabban az életrajzi csak blogban, mert azt nem mertem kiadni, mert egy sztárról szól és nem kaptam rá választ, hogy kiadhatom-e. De nem nagy számok, nincs nagy tehetségem. :(
júl. 28. 09:54
16/19 A kérdező kommentje:
A YouTube csatornám neve ASMR2in1. Még nagyon kezdő vagyok, látszik is. :(
júl. 28. 09:54
17/19 anonim válasza:
Inkább kihagyom.
júl. 28. 10:36
18/19 anonim válasza:
Én is kihagyom...
júl. 28. 10:38
19/19 anonim válasza:
Köszi!Nagyon jó hangod van hozzá. Jók a videóid.
júl. 28. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!