Valaki dumcsizni babról, szilváról, répáról, paradicsomról, szőnyegről, szúnyogokról, molyokról, falusi vénasszonyokról?
Figyelt kérdés
16/Ljúl. 18. 01:50
1/8 anonim válasza:
Mi van?? Megcsípett a cecelégy kislány ebben a melegben? 🤣🤣🤣
júl. 18. 01:52
2/8 anonim válasza:
Ez most komoly?:D
júl. 18. 01:55
3/8 A kérdező kommentje:
Igen ez komoly!Gondolom már bizsereg hogy falusi vok!Engem ez érdekel most,nem bájcsevegni akarok szexről,mert azt csinálni kell nem pofázni róla!
júl. 18. 01:58
4/8 anonim válasza:
Már ne is haragudj,de én besírtam a nevetéstől,már maga kérdés is vicces és ennyi marhaságot, mint amit ma olvastam itt az oldalon, rég láttam 🤣😅
júl. 18. 02:02
5/8 anonim válasza:
Írj nekem, úgyis érik a zöldbabom. Bár jégeső sajna megköszörülte kicsit 😭
júl. 18. 02:37
6/8 anonim válasza:
A falusi vénasszonyok tündériek, de már alig látni őket, ahogy nyáron a kapuban ülnek és osztják a semmit.
júl. 18. 09:22
7/8 anonim válasza:
Én is vidéki vagyok, csak már vénember. Nálunk is érik a kertben a kukorica,uborka, bár az lassan ki ég,hiába locsolom,de fajin a tök,paradicsom...
Ja, és a szexet is szeretem.
júl. 18. 10:27
8/8 anonim válasza:
Mi van a babbal?Fut?
júl. 18. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!