Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne valakinek kedve beszélge...

Lenne valakinek kedve beszélgetni velem ?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok , Pesten élek .

Elsősorban (biszex ,leszbikus) lányokkal beszélgetnék(azt leszegezném , hogy egyenlőre nem igazán vagyok tisztában magammal , mármint , hogy melyik nemhez vonzódom .)

júl. 17. 18:38
 1/10 anonim válasza:

Irj ha van kedved, en szivesen beszelgetnek veled.

😊

júl. 17. 20:20
 2/10 anonim válasza:
jo, megvarjuk amig kitalalod. :'D
júl. 17. 21:26
 3/10 anonim válasza:
Meg amig irsz 😂
júl. 17. 21:28
 4/10 anonim válasza:
#2 vagyok. amugy engem esku erdekel hogy.. hogyan talaljak ki hogy melyik nemhez vonzodnak? 🤷🏽😂 Es nem kotekedni akarok kerdezo ne vedd magadra. En egy hetero allat vagyok ami mar gaz 2024ben, tudom.
júl. 17. 21:39
 5/10 anonim válasza:
#4: És ahogy telik az idő, egyre több identitászavaros ember lesz. Most már ott tartunk, hogy az emberi identitás alapjait, a nemiséget támadják, holott annál alapvetőbb identitáselem nincs, hogy valaki férfi vagy nő. Ha az embertől még ezt az alapvető bizonyosságot is elveszik, mi marad belőle?
júl. 17. 21:48
 6/10 anonim válasza:

#4 és 5:

Vannak azok, akiknek ez egyértelmű. A magatok korlátoltsága és empátia hiánya, ha azt gondoljátok, ez evidencia. Azt kell egyszer s mindenkorra megérteni, hogy a saját valóságod nem igaz minden más emberre.

júl. 18. 09:39
 7/10 anonim válasza:
#6: Szerintem az már nagyon nagy baj, ha az emberi identitás minden összetevőjét elrabolják. És sajnálom azokat, akik ehhez asszisztálnak. Mi határozta meg régen az embert? Az, hogy melyik néphez tartozott, milyen vallású volt, milyen neműnek érezte magát. Most már ezekből gyakorlatilag alig maradt meg valami. Jönnek az identitás nélküli emberek, akik már azt sem fogják tudni, nők-e vagy férfiak. Ha valaki ezzel az alapvető ténnyel sincs tisztában, az könnyen irányítható lesz, hiszen milyen identitása lesz? Semmilyen. Az Istent játszó ember már odáig jutott, hogy a biológiailag determinált dolgokat is megkérdőjelezi.
júl. 18. 09:57
 8/10 anonim válasza:
Szio , igaz fiú vagyok 21/F de én szivesen beszélgetnék :3
júl. 18. 10:17
 9/10 anonim válasza:
Én is édeklődnék
júl. 19. 12:17
 10/10 anonim válasza:

Sziaa, írj ha van kedved, biszex vagyok és heves megyében élek

19/L

júl. 20. 05:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!