Hölgyek, valakinek kedve ismerkedni?
Pár alap infó rólam
Szeretem az állatokat 🐈🐕🦺
Szeretem a sportokat, a mozgást, a természetben időt eltölteni
Sok időt töltök a konyhában 😁 szeretek olvasni ha időm engedi
Eléggé barát és család centrikus vagyok
Nekem lenne de itt elég gáz a felhozatal. Nem tartja egyik sem az érdeklődésem, pcsék a helyesírás, átlag egyetemet sem végzett és ez meglátszódik az érzrlmi szinten. Vagy végzett de az emberi kapcsolatokhoz semmi érzékre. Soroljam?
28N
5
😂😂😂
Ez aztán igazán felemelő!
Az alapján döntöd el, hogy érdekel-e a másik, hogy mennyire frappáns az üzenete. Ebből levonsz olyan messze menő következtetéseket, hogy összapasszolnátok-e (jelen esetben azt, hogy nem). Logikus. Ennél felszínesebb akkor lehetnél már csak, ha a nickname alapján döntenél és meg se néznéd mit írt.
Hol történt helyesírási hiba? Mert én nem látok semmi ilyesmit.... Mondjuk ilyen flegma picsákhoz amúgy se lenne kedvem
Nem is kell foglalkozni az ilyenekkel, az ő írásában van csak egyedül helyesírási hiba és úgy osztja az észt hogy így egyetem úgy egyetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!