Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van kedvetek barátkozni?

Van kedvetek barátkozni?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és sajnos elég nehezen barátkozom (főleg az iskolában) es eléggé magányos vagyok. Szeretek rajzolni és festeni is (az utóbbit már égen csináltam) és szeretek horror történeteket írni. Általában nagyon segítőkész vagyok és megértő ha megismerek valakit jobban akkor azt nagyon megtudom szeretnide először eléggé bizalmatlan vagyok. Akinek van kedve írjon nemtől függetlenül de egy szabály van az pedig a korhatár korombeli legyél de az is belefér hogyha ilyen 24-25 vagy😊

júl. 6. 14:35
 1/7 anonim válasza:
Szia en ugyan fiu vagyok de ha szeretnel irj nyugodtan, en is szivesen baratkoznek. 😊
júl. 6. 15:45
 2/7 anonim válasza:
Szia, nekem lenne 18l
júl. 6. 17:46
 3/7 anonim válasza:
2 irhatsz nekem is ha szeretnel 😊
júl. 6. 19:21
 4/7 anonim válasza:

Szia!

Nekem lenne kedvem beszélni! 19L

júl. 6. 23:00
 5/7 anonim válasza:
Szia! Lenne kedvem barátkozni
júl. 7. 09:47
 6/7 anonim válasza:

Velem barátkozhatol, írj privátot.

17F

júl. 10. 21:02
 7/7 anonim válasza:

Nekem írhatsz ha szeretnél. De amúgy nem csak kérdező írhat privátot, bárkivel szívesen dumálok.

17/F

júl. 22. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!