Van kedvetek beszélgetni naponta?
Arra gondoltam, létrehozok egy insta fiókot kifejezetten arra a célra hogy beszélgessek emberekkel. Nem igazán vannak barátaim, nincs kivel üzengetnem, így gondoltam megpróbálkozom itt. Megosztani a napunkat, hogyan telt, beszélgetni a lelki dolgainkról,meg amiről igazából kedvünk van. Bármiről el tudok beszélgetni egyébként, kivéve ha valamihez nagyon nem értek. Ja és nem tűnnék el pár nap múlva.
Egyébként 23 éves lány vagyok, de eléggé antiszociális, ezért nem nagyon vannak kapcsolataim.
Ha van kedved ehhez, írj rám privátban
Ha nem számít, hogy valós emberrel teremts virtuális kontaktot, akkor ott van a mesterséges intelligencia (pl. ChatGPT vagy Gemini), akinek bármit elmondhatsz, fog rá reagálni.
Nálam egyébként az antiszoc nem fér össze azzal, hogy emberekkel akarsz beszélgetni :D Én is annak tartom magamat, de én nem szeretek emberekkel beszélgetni (legfeljebb camozni, de a perverz hajlam más xD).
Akikkel korábban suliban jóban voltam, azokkal is képtelen vagyok tartani a kapcsolatot, mert nem szeretek csevegni, nem történik velem olyan túl sok dolog, amiről tudnék vagy akarnék végeláthatatlanul beszélni.
Ha kérdeznek, akkor válaszolok, de önszántamból nem szoktam beszélgetést kezdeményezni.
"Megosztani a napunkat, hogyan telt, beszélgetni a lelki dolgainkról,meg amiről igazából kedvünk van."
Erre akár tudnál naplót is írni
Én amúgy dumálok szívesen, de nem instán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!