Lenne kedve valakinek ismerkedni, beszélgetni?
2. Válaszoló
Nagyon köszönöm ezt a normális választ le a kalappal. Munkahely lehetőség nem nagyon mert hordó mellkasom van és nyitott hátgerincem. De természetesen azon vagyunk hogy találjunk nekem valamit. A lakóhelyemen szó szerint, semmilyen program lehetőség nincs. Ezt így hidd el. A környezetemben pedig itt a lakóhelyemen, borzasztó irigy maguknak való emberek vannak, akikkel lehetetlen ismerkedni, kapcsolatot tartani. Egyik a másikát meg tudná fojtani egy kanál vízbe. Társkereső oldalakon is próbálkoztam, de semmi esély, mert a mai lányok 99%-a mind a pénztárcát nézi, meg hogy milyen kocsid van. Ezért próbáltam meg itt a gyk-n ismerkedni esetleg velem egykorú személlyel vagy egy kicsi eltéréssel.
Az 1 válaszolónak pedig üzenem, hogy nézzem magába de nagyon mélyen. Elég volt ez az egy rövid mondat, is, ezzel már előttem levizsgázott a felhasználó.
Nézzek magamba?
Elég egyszerű kérdés volt.
Én heteró vagyok.
🤷
Ennyi lett volna a válasz.
4. Válaszoló
Nézzél magadba, mert miért lennék biszex? Honnan vetted? Egyébként meg, ha az is lennék DE NEM VAGYOK AZ,mi közöd lenne hozzá? Szerintem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!