Hogyan tudnék több emberrel ismerkedni?
"de ez azóta egy égesz toxikus barátság lett ( előjött az igazi személyisége)."
Ez manapság alapélménnyé vált sokak számára, úgy érzem :D Csak sokszor 1-2 hét is elég hozzá, elborultabb figuráknál meg akár 1-2 nap is. Nem szívesen lennék manapság 18 éves, és abszolút átérzem a problémádat kérdező. Szerintem nem is feltétlen az ismerkedés helye számít, hanem az adott személynél kell figyelgetni az úgymond red flageket. Idővel jó radarod lesz ezekre a fajta toxikus emberekre. Bár tény, sokan nagyon jól tudnak rejtőzni és megvezetni másokat, így sokáig radar alatt is maradnak.
A másik tippem hogy lehetőség szerint minél több olyan dolgot keress, ami közös élmény és összeköthet benneteket. Hobbik, szenvedélyek, esetleg hasonló megélt élmények. Az én legtöbb tartós kapcsolatom és barátságom mindig ezekből származott. Persze manapság már ez se feltétlen lesz mindig sikeres, nagyon megváltozott a világ.
Szia, én szó szerint ugyanígy jártam, ha gondolod írj rám és beszélgethetünk
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!