Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogyan tudnék több emberrel...

Hogyan tudnék több emberrel ismerkedni?

Figyelt kérdés
Van pár nagyon jó ismerősöm akik közel is állnak hozzám, de egy kimondott legjobb barátom nincs, az elmúlt egy évben próbáltam egyik ismerősömmel kialakítani ezt a kapcsolatot csak és vevő is volt rá de ez azóta egy égesz toxikus barátság lett ( előjött az igazi személyisége). És azt szeretném kérdezni hogy tudnék igazából embereket találni akik barátok lesznek? 18/f

2024. jún. 20. 18:56
 1/4 anonim válasza:
Igaz barátokat gyerekkorban lehet szerezni, akikkel együtt nőttetek fel az utcán stb. onnan mindenkinek marad embere, aki elkíséri egész életen át, mint barát. Ez régen úgy ment, hogy egész nap lófrált az ember a környékbeli srácokkal azt mindenféle rendetlenségeket csináltunk (nem büntetendőt). Verekedtünk más utcai gyerekekkel stb. ez összekovácsolta az embereket. Mondjuk a mai világban a mai gyerekenél ez lehet úgy alakul ki, hogy "együtt nyomkodtuk az okostelót egy padon ülve" vagy hasonlók :D Meg , ahogy idősödik az ember egyre jobban zár be a "barát" befogadás mindenkinél.
2024. jún. 20. 19:05
 2/4 anonim válasza:

"de ez azóta egy égesz toxikus barátság lett ( előjött az igazi személyisége)."

Ez manapság alapélménnyé vált sokak számára, úgy érzem :D Csak sokszor 1-2 hét is elég hozzá, elborultabb figuráknál meg akár 1-2 nap is. Nem szívesen lennék manapság 18 éves, és abszolút átérzem a problémádat kérdező. Szerintem nem is feltétlen az ismerkedés helye számít, hanem az adott személynél kell figyelgetni az úgymond red flageket. Idővel jó radarod lesz ezekre a fajta toxikus emberekre. Bár tény, sokan nagyon jól tudnak rejtőzni és megvezetni másokat, így sokáig radar alatt is maradnak.

A másik tippem hogy lehetőség szerint minél több olyan dolgot keress, ami közös élmény és összeköthet benneteket. Hobbik, szenvedélyek, esetleg hasonló megélt élmények. Az én legtöbb tartós kapcsolatom és barátságom mindig ezekből származott. Persze manapság már ez se feltétlen lesz mindig sikeres, nagyon megváltozott a világ.

2024. jún. 20. 19:08
 3/4 anonim válasza:
Kikapcsolod a gépet/telefont és körülnézel a világban. Aki a telóját bújja egyfolytában, azzal ne foglalkozz. Olyat keress, aki nem a neten lóg.
2024. jún. 22. 18:10
 4/4 anonim válasza:

Szia, én szó szerint ugyanígy jártam, ha gondolod írj rám és beszélgethetünk

17/L

2024. jún. 23. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!