Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van kedvetek beszélgetni?

Van kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés
Röviden: 27 éves nő vagyok. Nagyon szeretek sütni-főzni. Állatbarát vagyok és van is macskám, de a kutyusokat is szeretem vagy más élőlényt. Szeretem a művészeteket, időnként kiállításokra is járok. Szeretek továbbá írni, olvasni, festeni, kirándulni, filozofálgatni az élet dolgairól. Nem célom társat keresni vagy szexpartnert találni. Szigorúan baráti céllal lehet írni. Férfiak és nők is jöhetnek dumálni. :)

2024. jún. 20. 11:57
1 2
 1/11 anonim válasza:
Merre laksz?
2024. jún. 20. 12:35
 2/11 anonim válasza:
Szia. Mirol szoktal irni altalaban?
2024. jún. 20. 12:36
 3/11 anonim válasza:
Szia 🙂 írj nyugodtan ha van kedved
2024. jún. 20. 13:12
 4/11 anonim válasza:
Élet. Sokan mondják, hogy van valakinek élete vagy nincs. Te az előbbiek közé tartozol. Még annak ellenére is, hogy vannak kikapcsolódási tevékenységeid, rendszeresen elfoglalod magad és egy házőrző macskád is van, de magányos vagy. Nem tudod mi tévő legyél és teszel egy próbát a GYK.hu-n. Várod a kellemes és unaloműző beszélgető partnered jelentkezését. Többen rád írnak 99%-a azonban szexéhes troll. Egy kivételével. Elkezdtek levelezgetni egymással jót szórakozva. Véletlenül meggoldolatlanságból egyszer csak megemlíted neki, hogy megfogsz látogatni egy művészeti kiállítást. Amit nem tudsz, hogy a pasas a kapott információ morzsákból kiderítette a facebookon ki vagy. Eljött a kultúrális kikapcsolódás napja. El is mész egyedül. Le vagy nyűgözve, hogy annyi mindent láthattál már, de ennek ellenére mégis felfedezel valami újdonságot. A kiállításon nincsenek sokan. Egyszer csak rádjön a kényszer és meglátogatod a mellékhelységet elfoglalva magadnak az egyik trónust. A budy üres. Azonban nem sokáig. Hallod, hogy nyílik az ajtó. Nem veszed nagy dobra. Végeztél a szükséges dolgaiddal és nyitod ki a fülke ajtót. Mennél a mosdó felé kezet mosni, de hirtelen egy érintést érzel. Valaki hátulról megérintette a feneked és gyorsan át is ölel hátolról úgy, hogy moccani sem tudsz. Megszólal az ismeretlen férfi hangon. "Szia én lennék az a barátod a GY-ról. Jó látni téged. Lenne kedved kávézni egyett?" A félelmed elszál és nevetni kezdesz. Leszídod röhögve a férfi barátod, aki rád ilyesztett. Mókásnak tartod az egészet annak ellenére, hogy bizarr. De végre már kizökkenthettél a megszokásból. S nagyon örülsz ennek. El is mentek egyet kávézni és rá kérdezel tőle lenne kedve feljönni veled a lakásodra, mert a cicád is kíváncsi lenne ő rá. Nosss. Persze, hogy igent mond. Ami viszont ott fog történni az a kérdező és barátja magánügye. Legyen annyi elég, hogy mókával, kacagással, izgalommal, boldogsággal és persze cica simogatással zárul a történet.
2024. jún. 20. 13:29
 5/11 anonim válasza:
Öreg vagyok hozzád,még talán barátkozni is,de nagy kutyás vagyok. Filozofálni szeretek az élet dolgairól. Talán ez a 2 dolog,ami közös bennük, de sok dolog érdekel még.
2024. jún. 20. 13:53
 6/11 anonim válasza:
IlyesztettxD
2024. jún. 20. 14:01
 7/11 anonim válasza:
6 Hahah. 🤣 Az pedig ly és nem j. Az én verzióm lyobb.
2024. jún. 20. 14:07
 8/11 A kérdező kommentje:
4-es, hát ez egy zseni történet volt. :D Btw, aki ennyiből megtalál a Facebookon úgy, hogy oda kb. semmit sem teszek ki, az a következő Albert Einstein. Amúgy tudom, hogy majd mindenféle alak írni fog. No, de köteles vagyok én minden szexmániás hülyének válaszolni? :D Egyébként óriási tévedés, nem vagyok magányos. Vannak barátaim, csak szeretek mindig új ismeretségeket kötni. Lett is már Szerbiából levelezőtársam, akivel fogok is talizni. :D De azért nem rossz! ;)
2024. jún. 20. 14:08
 9/11 anonim válasza:
Bumo
2024. jún. 30. 15:10
 10/11 anonim válasza:
grat 🤷🏽
2024. júl. 1. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!