Igazi barátnőt keresek! Van Veszprém megyében valaki hasonlóan? 23L
Figyelt kérdés
Nincs egy barátom se, akik voltak lemorzsolódtak, a legjobb barátnőmmel meg végleg össze vesztem. Személyesen nincs lehetőségem új embereket megismerni. Visszahúzódó vagyok és picit duci. Ha van valaki hasonlóan és szívesen beszélgetne írjon instagram felhasználó nevet privátban!jún. 17. 19:53
1/4 anonim válasza:
Transz lány is jó?
jún. 17. 20:09
2/4 anonim válasza:
csak lánnyal barátkoznál?
jún. 17. 22:31
3/4 A kérdező kommentje:
Fiú is lehet
jún. 17. 22:34
4/4 anonim válasza:
Szívesen barátkozom veled, ha nem gond hogy kicsit messzebb élek, de országbérletem van és nem félek használni. Tavaly havi kétszer 5 órát utaztam egy barátomhoz, majd ugyanennyit vissza. Azóta közelebb költöztek, önhibáján kívül teszem hozzá.
jún. 18. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!