Szeretnék barátkozni, ismerkedni, nagyon magányos vagyok. Van kedve valakinek beszélgetni priviben?
Figyelt kérdés
jún. 16. 21:36
11/76 anonim válasza:
10# minek? Én már írtam neki itt. Ha nem veszi a fáradságot én miért vegyem?
jún. 17. 12:57
12/76 anonim válasza:
ma 12:57 Talan meg most regisztralt, lehet nem ert az oldalhoz annyira. Vedd figyelembe ezt a lehetoseget is.
jún. 17. 13:37
13/76 anonim válasza:
12# Azért nem válaszol/ír egyikünknek sem? Oké, tegyünk egy próbát.
Kérdező, a válaszok alatt van egy kis gomb "privát üzenet", arra kattints rá! És gépelj. Tudod, a billentyűzettel;)
jún. 17. 13:39
14/76 anonim válasza:
Ja és ne felejts el rákattintani a "küldés" gombra :)
jún. 17. 13:42
15/76 anonim válasza:
Lehet, hogy a kérdés kiírása után elment aludni, ma meg dolgozik vagy valami és nem néz ide fel. Van aki nem tud netezni nap közben.
jún. 17. 13:43
16/76 anonim válasza:
Lehet olyan so ismerőse lett hirtelen, hogy már nem magányos.
jún. 17. 13:44
17/76 anonim válasza:
Jó de akkor meg így hogy akar nyitni? Kiírok egy kérdést, aztán rá se nézek? Ez már szinte hekkerkedés :D
jún. 17. 13:47
18/76 anonim válasza:
csak a szokásos uncsizás
jún. 17. 14:02
19/76 anonim válasza:
Uncsizok valaki dobja már fel a napom 😭😭😭😭😭
jún. 17. 14:03
20/76 anonim válasza:
Hát így elég nehéz, sem a korod nem írod le, sem a nemedet, sem azt hogy milyen korban és milyen nemű emberrel barátkoznál.
Így hogy akarsz barátkozni? Írhat egy 70 éves idős ember vagy idős nő vagy egy 16 éves fiú vagy 16 éves lány is? Vagy hogy gondoltad?
jún. 17. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!