Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Srácok,lányok kivel lehet...

Srácok,lányok kivel lehet programokat csinálni?

Figyelt kérdés
Szeretnék új embereket megismerni,igazából az ország bármely pontjáról,nem akadály az utazás!Szeretnék kirándulni,programokat csinálni. Magamról annyit,hogy hamarosan 29 éves leszek,férfi vagyok,ha ez számít valakinek.
jún. 15. 20:23
 1/10 anonim válasza:
Ez jó ötlet, hogy ez alapján keresel, csak nem tudom mennyire fogsz sikerrel járni itt. Nincs ilyen face csoport ahol nemcsak a hülye társkeresők vannak, hanem valakit tényleg érdekel is bármi program? Hogy hogy ennyire ráérsz és tudsz utazni?
jún. 15. 21:50
 2/10 anonim válasza:
Oké. És javaban vagy c#ban írjuk?
jún. 15. 21:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Amikor nem dolgozok,akkor ráérek.Volt párom,de nemrég elhagyott,így most egyedül élek és gyakorlatilag itthon ülni nem jó,utazgatni mindig is szerettem,barátkozni is,szòval..
jún. 15. 22:01
 4/10 anonim válasza:
melyik vármegyében laksz?
jún. 15. 23:21
 5/10 anonim válasza:
Megye*
jún. 15. 23:31
 6/10 anonim válasza:
vármegye
jún. 15. 23:45
 7/10 anonim válasza:
*Megye
jún. 15. 23:53
 8/10 anonim válasza:
Sose lesz vármegye attól hogy így hivod
jún. 15. 23:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Jász-Nagykun-Szolnok,de Pesten dolgozom és rengeteget utazok,tehát igazából bárhova eltudok menni ha arról van szò
jún. 16. 08:47
 10/10 anonim válasza:
Én benne lennék ha normális jó fej vagy
jún. 17. 16:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!