32 eves no vagyok,es nincsenek barátaim.Fodraszkent dolgozom,a párom vállalkozó, jól élünk de kifejezetten barataink nincsenek. Gyerekünk nincs Van igaz baratsag a kornyezetetekben? Velünk mi lehet a baj? Párom 37 eves es nagyon jóképű amúgy
Figyelt kérdés
máj. 22. 22:09
11/13 anonim válasza:
Járjatok el szervezett túrákra, ott sok barátságos embert meg lehet ismerni.
máj. 23. 08:09
12/13 anonim válasza:
Tök értem a helyzetet! 40 évesen nekem se sok barátom maradt. Én is egyedül érzem magam, igaz, nekem azért itt van a gyerekem, csak özvegy lettem, szóval felnőtt társaságom nincs. Azt figyeltem meg én is, ebben a korban a régi barátságok sok esetben elhalnak, mint pl. iskolatársak, gyerekkori barátok. Egyszerűen elsodorja őket az élet, elköltözik, vagy ugye 30 után, jó esetben a családnak él. Akinek meg nincs gyereke, ők meg elvannak a párjukkal kettesben és élményeket gyűjtenek.
máj. 23. 08:10
13/13 A kérdező kommentje:
Azt latom hogy egy kozos dolog hozza ossze az emberekt pl egyutt pialnak vagy g,erek a jatszón már enben a korban,mi nem iszunk,nem is cigizünk pl ez tudom lényegtelen es gyerekunk sincs ugye
máj. 23. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!