Valaki UK-ból barátkozni?
Simán benne vagyok. Birminghambe szoktam járni buliba ami kb 120MF :D.
Nonstop lehidalnak hogy addig képes vagyok elvezetni egy buliért de megéri azt az élményt.
Kedves 6-os, bizonyára sok értelme volt ezért ideböfögni, hogy a szánalmas kissebbségi komplexusodat kielégítsd. "xd"
Nem állsz szóba magyarokkal, de azért veszed a fáradtságot hogy ideirkálj.
Hihető vagy haver, csak ne erőltesd ha nem akarsz nevetség tárgyává válni :D
Kérdező, próbáld ki a Bumble alkalmazást. Elsősorban társkeresésre szolgál, olyan, mint a Tinder, de párba állás után a rendszer csak a nőknek engedi, hogy elküldjék az első üzenetet.
Na, ezen a Bumble alkalmazáson belül van egy olyan rész, hogy BFF, azt a részt sima barátkozásra találták ki. Ott dumálhatsz egy csomó, szintén havert kereső csávóval. Gondolom főleg angolokat fogsz látni, de simán lehet, hogy a regisztráltak között lesz több magyar férfi is.
Lehet regisztrálok, nem tudom. Az eddigi ismerőseim Birmingham környékén élnek. Előtte ott laktam. Az ilyen szánalmas megjegyzéseket amik a szégyentelen jellemedből fakadnak mivel nem foglalkozik veled senki kutyája sem, kérlek tartsd magadband :D.
Egy repjegy nem olyan drága, hogy ne kelljen magammal játszani. Viszont nem szeretnék hazajárni olyan sokszor. Itt szeretnék úgy szocializálódni, hogy minél kevesebbszer menjek haza. Tudom, hogy az ilyen selejtekkel mint te a kutya nem áll szóba, de szerencsére nem ugyanazokkal az esélyekkel indulunk. Puszillak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!