Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Meztelen Túrázás Világnapján,...

Meztelen Túrázás Világnapján, júniusban van-e olyan lány, aki szívesen csatlakozna (csoportos) ruhátlan túrázáshoz a természetben?

Figyelt kérdés

A túrázás diszkrét természeti területen zajlana naturista jelleggel, nem szexuális céllal.

A célja a Meztelen Túrázás Világnapjának hazai megünneplése, valamint lehetőség kínálása azoknak, akik egyedül nem mernék megtenni, azonban csoporttal bátrabbak lennének.

Hetero férfiként szeretném elkerülni az azonos neműek közeledését...

máj. 18. 07:54
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
Miért nem mész el a NAVKE programjára? Pont mostanra tervezik.
máj. 26. 11:00
 12/34 A kérdező kommentje:
#11 Tudok róla, pont tegnapra volt meghirdetve (nem tudom, hogy az időjárás miatt megtartották-e), de az időpont nem volt jó nekem.
máj. 26. 19:00
 13/34 anonim válasza:
Ha olyan helyre megyünk és nem kettesben, ahol legális, akkor benne vagyok.
máj. 29. 14:49
 14/34 A kérdező kommentje:
Noha közeleg június 21-e, a Meztelen Túrázás Világnapja, eddig csupán egy férfiakból álló kiscsoport tudna túrázni. Várjuk hölgyek érdeklődését is 🙂
jún. 10. 22:28
 15/34 anonim válasza:

Ha nem zárnátok ki a melegeket többen lenétek.

Transzneműek jöhetnek?

jún. 11. 10:51
 16/34 A kérdező kommentje:
#15 ebben én is biztos vagyok. Kizárólag heteró a programterv, de engem nem zavar, ha a hasonlóak is csinálnak maguknak külön ilyen programot 🙂
jún. 11. 15:58
 17/34 anonim válasza:

Van hetero trasznemű. Akkor ők mehetnek gondolom.

Amúgy kár hogy ennyire lényeges ki-kivel szexelne, viszont így érdekes túrának ígérkezik.

jún. 11. 16:09
 18/34 A kérdező kommentje:
#17 Miért is kellene nekem heteróként, a saját neméhez vonzódó túratársakkal túráznom meztelenül? Szexről szó sem volt, de félő, hogy a férfiakhoz vonzódó férfi túratársak esetén ez hamar szóba kerülne egy ilyen túrán...
jún. 11. 16:29
 19/34 anonim válasza:
Ha nem a szex a lényeg, akkor hidd el sokkal jobban jársz egy meleggel vagy transzival, mert akkor tuti nem lesz szex. Nőket hívni ilyen értelemben sokkal kockázatosabb, de te tudod.
jún. 11. 16:38
 20/34 anonim válasza:

Ugye ha nem a szex járna a túrázás helyett a fejedben, akkor mindegy lenne a résztvevők neme és szexuális irányultsága.

Egyébként meg a férfiak azt hazudják a szexuális irányultságukról, amit csak akarnak. Nyilván nőnek is hazudnák magukat, ha nem derülne ki úgyis.

jún. 11. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!