Ismerkednék 30-40 év közti pasikkal barátkozás céljából. Lehet?
Aztán ki tudja ,mi alakul. Ha érdekellek, írj privátot kérlek. 31 éves nő vagyok, független, gyerektelen. Pesten élek, ha ez számít, bár barátkozás szempontjából mindegy ki, hol él. Nem keresek szex kapcsolatot!
Unalmas űznék barátkozás formájában. Lányok ne írjanak légyszi!
Ha privátot irsz, kérlek légy frappánsabb, mint a "mit lehet rólad tudni?" "Mit keresel itt?" Kérdéseket írók.
Mindenkinek válaszolok,de ha nem látom értelmét az ismerkedésnek, akkor rövidre zárom a dolgot. Ezek tudatàban várom a privát leveleket.
"Ha privátot irsz, kérlek légy frappánsabb, mint a "mit lehet rólad tudni?" "Mit keresel itt?" Kérdéseket írók."
Sosem szeretem, amikor előírják mások, hogyan viselkedjek velük. Úgyis magamat adom és ez a másik iránti tiszteletet is magába foglalja. A beszélgetést meg valahol el kell kezdeni, ez alapján nem kellene kategorizálni az embereket, hogy az első üzenetben mit ír. Úgyis jön arra egy (remélhetőleg viszonylag tartalmas és visszakérdező) válasz, amire szintén már még tartalmasabb válasz jöhet, és már mehet is a tartalmas beszélgetés. Amúgy is mindig az első üzenetet megfogalmazni a legnehezebb, nem jó, ha még szabályokat is állítanak fel, hogy mit írj, mit ne írj olyankor.
"Sosem szeretem, amikor előírják mások, hogyan viselkedjek velük."
Meg ebből azért látszik, hogy milyen a hozzáállása a férfiakhoz a kérdezőnek. Én ha lánnyal ismerkedek, soha nem írnám, hogy "írj érdekeseket", "írj vicceseket".
Az egész hangulata olyan, hogy csak azok fognak írni, akiknek egy körre kell, és a kérdező is szerintem ilyesmit akar..
Ha privátot irsz, kérlek légy frappánsabb, mint a "mit lehet rólad tudni?" "Mit keresel itt?" Kérdéseket írók.
Ezt annyira szeretem.. Mégis hogy legyen az ember frappánsabb ha gyakorlatilag semmit nem írtál le magadról.. Tipp kedves hölgyek.. Ha azt várjátok ne ennyivel nyisson egy férfi aki rátok ír akkor írjatok le magatokról valamit.. Példul hogy mi a hobbid.. és hoppá már van is miről kérdezni. Egy kiinduló pont. Máskülönben legyek mentalista és olvassam ki téged mi érdekel, vagy mit tartasz frappánsnak.. Írjak rád azzal hogy, mondjuk mi a véleményed a túlzott dependency injection használatáról, szerinted mekkora performancia csökkenést jelent ez nagyobb programok esetében? elég frappáns? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!