Vannak itt vagányabb stílusú, bevállalós, esetleg domináns lányok, akik szeretnek a megszokottól eltérni, egyediek lenni?
Sziasztok, szívesen ismerkednék, barátkoznék ilyen lányokkal, ha akadnak az oldalon.
Nem gondolok extrém durva dolgokra, sőt, nem is szeretnék átesni a ló túloldalára. Szimplán szimpatikusak az olyan csajok, akik nem a tömeget követik, hanem mernek egy kicsit elszakadni a társadalmi elvárásoktól. Tetszik pl. a színes haj, egy különlegesebb frizura, valami egyedi tetoválás, egy menő ékszer és hasonló apróságok. Öltözködésben bejön ha kedveli a fényes, feltűnő vagy épp kihívó, testhezálló darabokat, latex, bőr, stb anyagokat. Jó ha el lehet vele hülyéskedni, kedveli a dark humort, nem vesz mindent vér komolyan, de azért lehet vele értelmesen, komolyabb témákról is beszélni.
Én 24 éves, introvertáltabb srác vagyok, így elsőre talán úgy tűnhet hogy semmi dolgunk nincs egymással amit tökre megértek. Viszont a magam részéről én is igyekszek nyitott lenni és egy kis egyediséget csempészni a napjaimba. Tudom apróság, de pl. visszafele járó karórám van, ami egy olcsó dolog volt, mégis mindig feldobja a hangulatom ha felveszem.
Nem vagyok az a közösségi típus, de arra gondoltam hogy találkozhatnánk félúton, és egy ilyen lány könnyebben kirángathatna a komfortzónámból. Bulizáshoz, koncertekhez és színházba sem én leszek a megfelelő partner, de airsoftozni, túrázni, shoppingolni, vagy épp állatkertekbe szívesen elmegyek, ahogy bármilyen más programra is, amíg nem jár vele nagy tömeg :D
De nem akarok regényt írni, azt hiszem ennyiből már érthető hogy kikhez szól a kérdésem. Elsősorban tényleg csak barátkozni szeretnék, szóval aki magára ismer (nyilván nem kell tökéletesnek lenned, én sem vagyok az) nyugodtan írjon, vagy kérdezzen, stb :)
Tudom, ha nem párkeresés a cél, akkor miért keresek ennyire specifikusan, miért nem elég egy közös hobbi? Először is ettől függetlenül szívesen ismerkedek bárkivel, másrészt régóta bejön ez a fajta felfogás, hozzáállás, tetszenek az ilyen lányok, de sosem volt ilyen személlyel közelebbi kapcsolatom. Az elmúlt időszakban fogyatkoztak a barátaim, és úgy gondoltam megpróbálok kifejezetten olyanokkal ismerkedni, akikkel eddig is szerettem volna, és akik számomra színt tudnak vinni a mindennapokba, csupán ezért a célzott kérdés.
"Magyarul egy latexba csomagolt játékbaba kell"
Hát gratulálok ha ezt sikerült kiolvasni a kérdésből...
A latex nem csak fétis kellék lehet, sokan hordják hétköznapokon is, ahogy egy bőrdzseki sem feltétlenül fétis tárgya. Nekem is van bőr kabátom, mert szeretem ezt a stílust, de eddig eszembe sem jutott hogy valaki emiatt degradálónak és szexistának tartana :D
Persze nem vagyunk egyformák, mindenki a saját tapasztalataiból indul ki, nem kötelező elfogadni a másikat. Mivel tetszik az ilyen stílus, nyilván beleírtam a kérdésbe, ahogy sokminden mást is beleírtam. Azt is leírtam hogy nem ragaszkodok hozzá, hiszen ezek csak példák, és ezernyi más módon is lehet valaki egyéniség.
A bevállalós jelzőt azért választottam, mert szerintem együtt jár az extrémebb külsővel. Sokan nem merik pl. lilára festeni a hajuk, mert félnek a társadalmi elvárások miatti megszólásoktól, a megvetéstől, beszólogatástól és hasonló negatív élményektől. Számomra bevállalós az a lány, aki meg meri tenni ezeket a lépéseket. A domináns jelzőt pedig az introvertált személyiségem miatt használtam, ugyanis egy hasonló beállítottságú lánnyal nem tudok többet kimozdulni mint jelenleg. A domináns szót nem csak szexben használjuk, hanem hétköznapokban is, és annyit jelent hogy ő tölti be a vezető szerepet, ő irányít.
"Megmaradva persze a megszabott, egydimenziós keretrendszerben, mert ellenkező esetben már kitör a hiszti, ahogy azt már láthattuk."
Itt kettőnk közül te vagy az, aki beleképzel valamit a kérdésembe, és azon hisztizik. Én semmi sértőt nem írtam, arról nem tehetek ha számodra szimplán a latex kedvelése olyan indulatokat vált ki, ami aztán durva személyeskedésbe torkollik.
"de a valóság az, hogy a goth lányok allergiásak az olyan figurákra"
Szerencsére nem is goth lányokat keresek, így nem fogjuk egymás útját keresztezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!