Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Kivel barátkozzak?

Kivel barátkozzak?

Figyelt kérdés

Akit már megbántottam és nehéz lenne folytatni vagy új barátot szerezzek, akit szintén ismerek, de még nem bántottam meg?

Csak az egyik lehet, azt nem ìrom le, hogy miért.

2024. máj. 10. 15:12
 1/7 grafno válasza:
Akivel jól érzed magad.
2024. máj. 10. 16:31
 2/7 anonim válasza:
Hát ezt csak te tudhatod ennyi infóból...
2024. máj. 10. 16:32
 3/7 anonim válasza:

Még nem :D

Ha a bartja vagy es megbantottad akkor kerj bocsanatot leginkabb.

Utana ismerkedhetsz velem, mert engem nehez megbantani :D

2024. máj. 11. 01:10
 4/7 anonim válasza:

Hány éves vagy? Milyen nemű? Az ország melyik részéből?

Tanulsz még vagy dolgozol? Mivel töltöd a napjaidat?

2024. máj. 11. 10:36
 5/7 Bögyös Dávid válasza:

A

[#2]

felhasználónak igaza van. Ezt csak te tudhatod enyiből, mi erről így nem tudoóunk semmit mondani. Te kapcsolatod, döntsd el te, nektek, neked mi lessz a jobb, nem volt mindíg gyakori kérdések ahol megkérdezhettek két szóval ismeretleneket, amik semmit nem tudnak az emberekről, amiről szó van, hanem saját maguk megoldották, azt javaslom, te gondold át, ennek a te döntésednek is kell lennie.

2024. máj. 12. 00:11
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 igazad van, hogy nem volt mindig gyakorikerdesek, sajnos igaz, de mostmar van, ahogy van instagram es mas portalok. Nem kell mindenkinek hasznalnia, sot ajanlatos nem hasznalni, de peldaul van 18 bolt is, meg regen is voltak helyek pl kaszino meg szerencsejatek ahova mentek. De hat ez van, azert vigyazni jo, de rosszul esik hogy leszidsz azert, mert gyakorikerdeseztem. TEM-en hangsuly van, de a leszoko dohanyos is mondja: dohanyoztam es szomoru, ha visszaszokik, ha a felesege bantja
2024. máj. 15. 10:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Keresem a választ

Elengedem.

Nem azt, akit szeretek, vagy igen, valójában őt, és hogy vissza akarom kapni?

Igen, de tudom, nem fogom. Kicsit sírok és aki megvigasztal, újra megkapja szivem összetörni.

2024. jún. 11. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!