Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » ISTJ személyiségű emberek,...

ISTJ személyiségű emberek, lenne kedvetek barátkozni? Nem Magyarországon élek, remélem ez nem baj 🤗19L

Figyelt kérdés

Szeretem az állatokat, a macskákat nagyon.

Imádom a horrorfilmeket,thriller, krimi, de a tobbi műfajt is kedvelem. Kedvenc filmjeim Bárányok hallgatnak, A Ház ami Jack épített, Fehér Éjszakák.

Érdekel a sorozatgyilkosok gondolkodásmódja, lelkivilága, a kriminálpszichológia is.

Szeretem az animéket is.

Szoktam jelmezeket, cosplayt tervezni, illetve hozzájuk kelléket is, fegyvereket, kiegészítőket.

Igazából ISTJ személyiségem van, de emellett azért szeretek bulizni meg inni is, i mean alkoholista vagyok, szoval jo lenne valaki alkesz testvérlélek xD ezért nyugodtan el lehet ítélni és mocskolni🤭

Sajnos sokszor agresszív, indulatos, és idegbeteg is vagyok, illetve van némi istenkomplexusom, vagy talán nárcizmus, kissé önimádó és egoista vagyok 🤣Gyorsan fel lehet bosszantani xD És olyankor egy duzzogó pukkancs leszek. Lényegében két személyiségem van, amik gyakorlatilag teljesen ellentétesek 😂

Ismerkedni nem szeretnék, nem keresek kapcsolatot, csak barátkozni szeretnék.

Remélem mindenkit kellőképpen elijesztettem 🤣

Társaságomban élvezhetsz egy 165 cm törpe, agresszív erőszakos mini Pitbullt 🤗

ápr. 28. 18:03
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
Szio OwO , én szivesen beszélgetnék veled , szintúgy szeretem az animéket a horrort , cosplayozok is , engem nem zavar ha picit másabb vagy elfogadó tipus vagy ^^, 21/F ha szeretnél beszélgetni kérlek írj Priviben
máj. 20. 15:48
 22/34 anonim válasza:
3 üzi után hamar eltüntél, na megint egy kamus :D
máj. 21. 20:18
 23/34 anonim válasza:
22# Mire számítottál? :)
máj. 21. 21:46
 24/34 A kérdező kommentje:
Jó isten gyere le. Kicsi óvodás gyerekek agyi szintje. Attól h ti 0-24 a Gykn lógtok és itt veritek a farkatok, másnak van élete. Van 4 tesóm rájuk vigyázok, a két kissebbre, suliba járok, tanulok, meg 26 órába dolgozok egy héten. Nem Minden másodpercben a Gykn lógok 💀💀
máj. 22. 08:33
 25/34 Veteránmacska válasza:
Kérdező😂téged se anyatejjel ettetek
máj. 22. 10:38
 26/34 A kérdező kommentje:
Nem baj, az apatejet jobban szeretem. ☠☠
máj. 22. 11:20
 27/34 Veteránmacska válasza:
Észre vettem a csacsi agyadról 😀
máj. 22. 11:25
 28/34 A kérdező kommentje:
Íiá Íiáá csacsikaaa vagyooook
máj. 22. 11:28
 29/34 Veteránmacska válasza:
Hippy vagy?😂😂
máj. 22. 11:34
 30/34 anonim válasza:

Ja, nekem is írta, hogy marry me, és mégse írt vissza nekem már másfél hete. És amíg nem láttam, hogy itt megint elkezdtetek írkálni a kérdés alatt, addig fel se tűnt, mert én is elfoglalt vagyok. Szóval még csak nem is beszólni akarok, csak van az úgy, hogy senkit nem érdekel. :D

Gyerekek, nem annyira jó ám ez az oldal, hogy 0/24 itt lógjatok. Olyan komolyan veszitek, mintha támadnának az oroszok. :D

Kérdező, te meg pls írj vissza, mert most nézethetnél velem horrort, hátha tudsz nagyobbat mutatni, mint ami itt folyik. XD

máj. 22. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!