Szeretne valaki barátkozni?
Sziasztok
Iskola után megszűnt az összes "barátságom" és az idők alatt rá jöttem,hogy eléggé hiányoznak az életemből a barátok.
Általánoságba mindenkivel jól ki jövök de ha mégsincs meg a közös hang úgy sem lesz hosszú távú a történet.
Nagy vonalakban magamról annyit elmondanék,hogy 22 éves biszex lány vagyok. Jelenleg dolgozom emellett próbálom kitalálni minek kellene tovább tanulnom szóval ha jó vagy pályaválasztási tanácsadásban mindenképp írj :D
Kutyás vagyok,szeretek fényképezni,természetben lenni és zenét hallgatni.
Kissé introvertált személyiséggel rendelkezem de jó társaságban ezt senki nem mondja meg rólam.
Nem vagyok túl jó az ilyen bemutatkozásokban nézzétek el nekem :D
Szóval ha úgy gondolod,hogy lenne közös témánk vagy barátkozni szeretnél írj privátban.
Ha érdekel a játék, anime, akkor lehet még közös témánk. Én nem vagyok annyira természetjáró, fotós, zenét is inkább utazás közben hallgatok.
F
Szía, írhatsz.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!