Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Keresztény emberekkel lehet...

Keresztény emberekkel lehet itt barátkozni? 🙂

Figyelt kérdés
2024. ápr. 6. 20:53
1 2
 11/18 anonim válasza:
Itt most csak keresztényeknek szólt igazából.
2024. ápr. 7. 00:26
 12/18 A kérdező kommentje:
Már megbántam, hogy kiírtam. Köszi mindenkinek az érdemleges válaszokat.. Azt gondoltam akad itt egy két rendes ember is.
2024. ápr. 7. 03:40
 13/18 anonim válasza:
Lehetne,csak az helyzet,hogy én meleg férfi vagyok.
2024. ápr. 7. 06:11
 14/18 anonim válasza:
12! Sajnálom hogy széttrollkodták a kérdésed. 😟
2024. ápr. 7. 07:18
 15/18 anonim válasza:
Aki normálisan írt, annak sem írtál...
2024. ápr. 7. 08:52
 16/18 anonim válasza:

Tisztelt Kérdező!

Igen, valóban lehet keresztény emberekkel ismerkedni. Csak nem a megfelelő rovatot választottad.

A "kultura, közösség" főkategória "vallás" alkategóriáját keresd! (De sajnos még így sem nagyon biztos a siker.)

777.hu és bármilyen felekezetű vallási közösségbe járván tudsz találni hittestvéreket, akik általában hírlevelek, kör e-mailek útján tájékoztatják egymást közösségi programokról.

Te is szervezhetsz akár ilyen csoportot, csak ahhoz általában vezetői engedély kell. De elég kis esély van bármilyen kezdeményezés elfogadására, mert a vallások/gyülekezetek is majdnem elvilágiasodtak sokan.

Kívánom, hogy legyen szerencséd!

2024. ápr. 7. 09:48
 17/18 anonim válasza:

Azt elfelejtettem leírni, hogy eléggé sietned kell, mert általában május végéig tartanak ezek a lehetőségek - majd nyári szünet szokott lenni!

A COVID19 elterjedése óta viszonylag kevés helyen jönnek össze nyaranta ingyenes kisebb vagy nagyobb közösségekben.

Nyári időszakban nagycsaládos táborokat tartanak és elég magas az összeg, amit elkérnek többnapos kirándulásokért.

Ingyenes összejövetelek időszaka tehát korlátozott.

Hány éves vagy és milyen nemű? Az ország melyik régiójában laksz? Nincs ott valamilyen helyi felekezet? Családfa szempontjából melyik valláshoz tartoznál? Esetleg hosszabb időszak maradt ki az életedből ilyen szempontból, mert más hétköznapi tennivalóid voltak?

2024. ápr. 7. 09:53
 18/18 anonim válasza:
Mivel a normálisakra sem reagált, gondolom ilyen merev típusú ember, és olyan bárányokat keres aki issza a szavait és manipulálható.
2024. ápr. 7. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!