Hii<3 Valakinek lenne kedve barátkozni? (19L)
Lehetőleg lánnyal, meg jó lenne ha ugyanannyi energiát fektetnénk bele a beszélgetésbe nem csak ilyen vontatottan/egyoldalúan menne az egész...
Pest megyei vagyok (vidék, nem Bp) Szeretem a kreatív/kézműves dolgokat meg a természetet, olvasni, animézni, akár vásárokba/turizni is mehetnénk vagy ilyesmi :D (a legújabb hiperfixációm a varrás lesz úgy tűnik, szóval kell valami átalakításra xd) vagy esetleg Mondocon, sakura nézés 🌸 stb, ha tudsz valamennyire fotózni csinálhatnánk egymásnak képeket :3, ha szeretsz sütni épp most próbálkozom a kovásszal és meg tudnám osztani hogy együtt szenvedjünk :D
Nem iszom, nem cigizek, bulizni sem voltam még. Van hogy szeretem hallgatni ahogy más rantel vagy csak csendben ellenni miután lemerült a social battery🔋✨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!