Lanyok valaki baratkozni?
Figyelt kérdés
márc. 23. 20:43
11/31 anonim válasza:
Mennyi kis incelgyerek van itt...hihetetlen.Semmi közötök hozzá,hogy a kérdező kivel akar barátkozni.Nem ő tehet róla,hogy titeket még csak le sem köpnek.
márc. 24. 01:26
12/31 anonim válasza:
#11 Én az ilyen kis kanapéról magyarázó ludasmatyikat, akik a fotelből kemények a gyakorin, nagyon szívesen szembeköpöm.. Gyere :)
márc. 24. 01:32
13/31 anonim válasza:
12,jól van,incelke,neked már lefőtt a kakaó,alukáljál szépen,kis Pumukli... XD
márc. 24. 01:36
14/31 anonim válasza:
#11 ja marha sokra vitte hogy gykn akar ismerkedni, az hogy teged altalaban CSAK lekopnek, attol meg minket nem. azt sem tudod mi az a szo, csak hallottad xd
márc. 24. 01:36
15/31 anonim válasza:
14,ja,téged nem köpnek le,mivel meleggyerekként nem is vagy tényező a nőknél,inkább csak egy frusztrált kisfiút látnak csak benned,helyesen,ezt itt szépen ki is vetíted,beszólogatsz mindenkinek,de ettől még ugyanaz a kis 🤡maradsz,vísíthatsz,hisztizhetsz,csapkodhatsz a kis lapádkáddal és vödröcskéddel,nem leszel tényező a nőknél soha,max. a rosszlányokról akaszthatsz le valakit ezzel a stílusoddal,de az is undorral fog hozzád érni nem kevés pénzért persze. :)
márc. 24. 01:47
16/31 anonim válasza:
Te vagy az a szanalmas hisztigep akit itt ma egy joparan kioktattak? mert eleg eros a gyanum. Szepen levezetted az elettortenetede, eleg szomoru volt. Dehat latom is rajtad hogy szomoru napjaid vannak, este lefekszel, a parnad teliszivja magat a konnyeiddel mar hosszu hosszu ideje.. takarozol a banatoddal.. igaz?
márc. 24. 01:59
17/31 anonim válasza:
#15nek cimeztem
márc. 24. 02:02
18/31 anonim válasza:
16,shhh,ne sírj,majd jön egy fiú,akivel elvesztheted a szüzességed.Én szurkolok neked. :)
márc. 24. 02:17
19/31 anonim válasza:
#19 Én anyadnak szurkoltam, mégis teherbe esett tőlem, és ilyen fogyatékos fiam lett.. :/
márc. 24. 02:27
20/31 anonim válasza:
17,nem tudom,hogy te ki vagy,morci,de a két pontjaid azt mutatják,hogy te sem sokra vitted az életben,neked is indul hétfőn a meki,mint a 16-nak,láthatólag.Rég láttam ennyi kis frusztrált görcsöt egy kérdés alatt a kérdezőt mocskolni.Nekem van már szégyenérzetem az ilyen tökmagoktól.
márc. 24. 02:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!