Van itt olyan bi vagy meleg srác aki szívesen barátkozna, illetve sportolna másik bi sráccal?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, Budapest mellett élek. Rendszeresen járok úszni és futni, de a kondit is szívesen kipróbálnám.márc. 10. 22:51
1/17 anonim válasza:
Egy sörözésben hamarabb benne lennék, van csipsz is.
márc. 11. 00:13
2/17 anonim válasza:
Attol fugg, tenyleg baratkozni akarsz vagy lesz ami kesz alapon majd dugni is?
márc. 11. 02:32
3/17 anonim válasza:
Én is szívesen barátkoznék ....de én 40elmúltam.tök jó lenne barátkozni ,új arcokat megismerni,és nem a kuki vezérel.
márc. 11. 04:55
4/17 anonim válasza:
Burkolt szexhirdetés
márc. 11. 06:26
5/17 anonim válasza:
Remélem nincs.
márc. 11. 06:57
6/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok szexet. Egyszerűen hasonló emberekkel ismerkednék, akik előtt felvállalhatom magam, mert sajnos a környezetemben ezt nem tehetem meg.
márc. 11. 07:49
7/17 anonim válasza:
Es miert kell eddzéshez felvallani magad?
márc. 11. 08:25
8/17 A kérdező kommentje:
Nem az edzéshez, hanem a barátkozáshoz. Sportolást csak azért írtam, mert nekem ez a hobbim, ezt tudnám másokkal csinálni. Pl. egyesek gépen játszanak a barátaikkal, de ahhoz sajnos én nem értek.
márc. 11. 08:35
9/17 anonim válasza:
Négyessel értek egyet. Mit kell a biszexualitáson felvállalni? Ha nőkkel is megy, akkor tudsz "normálisan" élni.
Szimplán meleg vagy, és/vagy dugópartnert keresel. Persze, sportosat, azért kell a másiknak is sporttársnak lennie...
márc. 11. 08:43
10/17 anonim válasza:
Szívesen barátkoznék én is meg sport is lehet. Sportban is benne vagy?
márc. 11. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!