Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lanyok valaki beszelgetni?...

Lanyok valaki beszelgetni? Baratkozni?

Figyelt kérdés

Irjon aki szeretne, privatban.

17-26 ig ha lehet 😊

febr. 26. 17:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Engem sem erdekel hogy itt szerencsetlenkedsz 1 eve az ismerkedes kategoriaban, mert elöben nem all veled szoba a kutya se es annyira fogyatekos vagy hogy azthiszed en irok ki itt minden kerdest 😂

Ha ennyire unalalmas az eleted mashol kene kielni magad.

febr. 27. 13:02
 12/18 anonim válasza:

Tényleg nem értem hogy sok ilyen kérdés alatt miért szapulják a kérdezőt.

Egyáltalán nem biztos hogy ő írta ki 1 éve is ezt a kérdést, de ha még is,annyiszor írja ki ahányszor akarja mert ez a kategória erről szól.

Én lányként ugyan nem írok ilyen kérdésekre, de azt szánalmasnak tartom aki emiatt beleköt egy másik emberbe.

febr. 27. 13:12
 13/18 anonim válasza:

8 aska köszi hogy belinkelted a kerdesem, ezt en irtam ki,de igy legalabb többen latjak :)

Annyira csicska vagy hogy faj :D

febr. 27. 14:05
 14/18 anonim válasza:
Haha, itt látszik mekkora előítélet van itt. Inkább szerintem ez a szánalmas. Csak azért ír valaki ide, hogy belekössön a másikba:)
febr. 27. 15:37
 15/18 A kérdező kommentje:
8 as latom jol felmostak veled a padlot 😂
febr. 27. 17:12
 16/18 anonim válasza:
A kamuprofiljaiddalcsak megbenabb vagy :)
febr. 27. 18:19
 17/18 A kérdező kommentje:
Te meg egyre egöbb a siralmas probalkozasaiddal 😅
febr. 27. 18:27
 18/18 anonim válasza:
Gyerekek egyre gázabb ez az egész...
febr. 27. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!