Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Fiúk ti mennyire vennétek...

Fiúk ti mennyire vennétek rossz néven, ha egy lány teperne utánatok?

Figyelt kérdés
22 évesek vagyunk mindketten. A lány egy régi haverotok exe lenne, de már összevesztetek a haverral és egy ideje nem beszéltek. Nem csúnya a lány, már tettetek utalást arra, hogy jó a S.gge meg hogy racsapnatok a combjára. Nos én ezeket nőként azért csak jelnek vettem. Elhivtam talira, azt mondta lehet róla szó, majd szóljak és összedumálunk. Most egy pár napig várnék és ha nem ír megint elkezdenék érdeklődni és valami konkrétummal előrukkolni. Szerintetek ez jó ötlet? Milyen jeleket adjak még irányában? Van aki ennyire azt akarja hogy a nő szervezzen meg mindent? Vagy esetleg azt hiheti, hogy csak barátilag érdekel?

febr. 25. 21:47
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
#6 Zseniális hozzászólás 😂😂
febr. 25. 22:52
 12/22 anonim válasza:
A 11-esben meg magának válaszolgat 😀😀😀
febr. 25. 22:53
 13/22 A kérdező kommentje:

Azért nem akárki számára vagyok kapható, mert egy kezemen meg tudom számolni bőven, hogy hány férfivel volt dolgom, de mivel szingli vagyok és nem szeretnék elköteleződni lehet, hogy sosem, de egy jó pár évig biztosan nem így miért ne élhetnék?

Lúzer a csávó? Az lehet, de valamiért ő mégis megfogott és erre nincs magyarázat.

febr. 25. 22:56
 14/22 anonim válasza:

#10-nek.

Az Ismerkedés kategóriában semelyik választ nem lehet értékelni.

febr. 25. 23:05
 15/22 anonim válasza:
Ja hogy te vagy a lány kérdező? Eddig teljesen ellentétes értelmezésben láttam a kérdésed :D
febr. 25. 23:10
 16/22 anonim válasza:
De elmondom mi a baj ezzel, ő a jelek szerint kicsit se vesz komolyan téged. Hiszen ha így lenne már ugrott volna, nem lehet-ezne, meg nem tűnne el. Szerintem így csak annyit érnél végül el, hogy legjobb? esetben megdugna, aztán annyi. Ha valaki vonzódik hozzád és odavan érted, annak teljesen más jelei vannak. Itt sokkal inkább annak tűnik, hogy te vagy érte túlzottan oda. Az meg visszaüt szinte mindig.
febr. 25. 23:12
 17/22 anonim válasza:

Én nem értem, most ő azt mondta neked hogy te szólj és egyeztettek, majd ezek után arra vársz, hogy ő keressen? Csak nekem maradt ki valami?

Én pasi vagyok, a ránk jellemző egyszerű lélekkel, én ha azt mondom valakinek hogy írjon ha ráér és egyeztetünk, akkor én tényleg arra gondolok hogy írjon ha ráér, és egyeztetünk :D

"Milyen jeleket adjak még irányában?"

Mit akarsz még jelezgetni? Elhívtad egy találkozóra, ő azt mondta szívesen elmegy veled, szólj ha van valami konkrétum. Most az következik, hogy te visszaírsz neki, hogy "szia, x napon y órakor z hely / tevékenység neked megfelel?". Ha ráér akkor majd mondja hogy oké, ott lesz, ha nem ér rá meg megbeszéltek egy másik időpontot. Azért ez nem rakétatudomány.

"Van aki ennyire azt akarja hogy a nő szervezzen meg mindent?"

Hát basszus ha egyszer te hívtad el. Fordítva neked tetszene? Elhívnálak randira, de te mond meg mikor, hova menjünk, mit csináljunk? Ha egyszer te kezdeményeztél, te hívtad el, tudd azt is hova akarsz menni vele. Ha nincs ötleted, sétáljatok egyet a naplementében, aztán kész, nem kell túlgondolni.

febr. 25. 23:19
 18/22 anonim válasza:
Nem venném rossz néven, ameddig az autonómiámat tiszteletben tartja.
febr. 26. 08:48
 19/22 anonim válasza:

Szexpartnert nem randikára szokás hívogatni, hanem lakásra.

Amúgy meg látszik, hogy te pedálozol, ő meg leszar, szóval most utólag alakítod a sztorit, hogy nem is olyan fontos ő neked, hogy kevésbé tűnj gáznak.

febr. 26. 09:32
 20/22 NTBS válasza:
Szerintem tetszene. De sosem volt rá példa.
febr. 26. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!