Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Győri anyukák barátkozni?

Győri anyukák barátkozni?

Figyelt kérdés
Már jó ideje Győrben élek és mióta anyuka vagyok még a "jó barátok" is elrepültek!Ismerkedem a környéken anyukákkal de némelyik olyan mint a napraforgó vagy épp megvan a kis megszokott baráti körük ami nemgond hiszen mai világban ritka kincs egy jó barát 😊 Ithon vagyok jelenleg a 2éves kislányommal(nem lett bölcsis) majd szeptemberben kezdi az ovit!Magamról elöljáróban férjnél vagyok és közelebb vagyok a 40-hez mint a 30-hoz 😁 Lehet hülyeség,hogy pont ideírok,de aki nem mer az nemis nyer 😊
febr. 16. 14:34
 1/6 anonim válasza:
Írj csokisisler-nek.
febr. 16. 14:49
 2/6 anonim válasza:
Olyan virslicunamit fogsz itt most kapni magukat anyukáknak kiadó pöcshuszároktól, amire ha új vagy ezen az oldalon még nem készültél fel. :D
febr. 16. 16:27
 3/6 anonim válasza:
1# csokisisler magától is fog írni neki, nem kell a kérdezőnek 😂
febr. 16. 16:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Ooo már üzit kaptam 😂
febr. 16. 18:27
 5/6 anonim válasza:
Kedves csokisisler, nagyon köszönöm az anyámat szidó üzeneted, majd egy másik válaszomra a szia én olyan cuki fiú vagyok, szívesen ismerkednék veled üzenetet 😂
febr. 19. 17:32
 6/6 anonim válasza:
5,nekem is anyázik.Pedig csak segíteni akartam neki. XD
febr. 19. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!