Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Meleg pasival szoktatok...

Meleg pasival szoktatok barátkozni?????

Figyelt kérdés

2024. febr. 15. 05:09
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Nem keresek kifejezetten meleg baratokat, de ha az lenne nem zavarna,ha passzolunk.
2024. febr. 15. 09:28
 12/22 anonim válasza:
nem
2024. febr. 15. 09:31
 13/22 anonim válasza:
Vannak meleg barátaim, van nagyon régi barátság is, ahol a szexuális irányultságát csak évekkel később osztotta meg velem. Ez nem változtatott semmin. Igaz, nő vagyok.
2024. febr. 15. 09:39
 14/22 anonim válasza:

Nekem mindegy, hogy ki kihez vonzódik.

Leszbikus, meleg, biszex stb.

Nekem a személyiség a lényeg.

Sok féle barátom, ismerősöm van és egyáltalán nem zavar engem.

Nekem ember az ember, kész.

Az se gond, ha előttem ugyanúgy megpuszilják, ölelik egymást, mint más kultúráltabb heteró.

Azért írom így, mert a heterók egy része se mindig százas pl padon a csaj a srácon terpesztve csípőmozdulatokkal... Fényes nappal közterületen. Nah.

Családomban is vannak nem heterók.

Nekem olyan természetes, mint a hetero lét. S bárcsak sokaknak ilyennyire elfogadott lenne.

Nekem is vallott már nő szerelmet, leültünk és korrekten megbeszéltük emberként a dolgokat.

Hetero vagyok, 31 N.

2024. febr. 15. 11:01
 15/22 anonim válasza:
Nem szoktam azon gondolkozni, hogy valaki meleg vagy nem. Ha valaki normális, akkor barátkozom vele. Ha nem, akkor nem. Voltam már olyan társaságban, ahol volt egy srác, aki meleg volt. Tök normális. Kinézetre és viselkedésre is. Senki meg nem mondta volna róla. Ugyanolyan volt, mint bárki más. Nem ilyen kislányos, nyávogós furcsaság. Munka kapcsán is vannak meleg ismerőseim. Velük meg nyilván a munkáról beszélünk, nem egymás szexuális dolgairól.
2024. febr. 15. 11:28
 16/22 anonim válasza:

Nők ti hiába mondjátok hogy ti barátkoztok leszbikkel meg, melegekkel is.

Ti normálisabbak vagytok. De a férfiak többsége utálja a melegeket! De azért persze.... Leszbi lányok jöhetnek nekik. :)

2024. febr. 16. 10:09
 17/22 anonim válasza:
16-os: szerintem nagyonb nem vagy tisztában semmivel! A "leszbi" lányok nem foglalkoznak férfiakkal, de föleg nem homofób idiótákkal.
2024. febr. 16. 10:23
 18/22 anonim válasza:
Biszex,leszbi, mindegy nekik. Ez a gondolat nem taszítja őket
2024. febr. 16. 10:27
 19/22 anonim válasza:
+ hozzá tenném hogy csam barátkozás, barátkozni meg lehet bárkivel. Nem számít a szexualitás
2024. febr. 16. 10:28
 20/22 anonim válasza:
A probléma az, hogy egyáltalán téma, hogy valaki meleg vagy sem és hogy ezt úgy kell kérdezni, mintha egy tényező lenne emberi kapcsolatok terén :) Mi lenne, ha teljesen mindegy lenne, hogy felnőtt emberek mit csinálnak egymással a hálószobában?:)
2024. febr. 16. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!