Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lanyok valakinek van kedve...

Lanyok valakinek van kedve baratkozni?

Figyelt kérdés

F. Bp.

Irj ha szeretnel 😊

febr. 12. 20:19
1 2
 1/14 anonim válasza:
Kor esetleg? Így nem lesz sok jelentkező….
febr. 12. 20:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Mikor?
febr. 12. 21:38
 3/14 anonim válasza:
Ember... Korod kérdezte. Így tényleg nem lesz sok jelentkező, ha egyszerű kérdésekre is nehéz válaszolnod, vagy úgy egyáltalán megérteni őket. :D
febr. 12. 21:39
 4/14 A kérdező kommentje:

Ember... Mi az hogy kor? 😂

Csak ennyire futja?

Hat akkor a valaszon se lepödj meg ha ennyire 1 bites vagy 😂

febr. 12. 22:19
 5/14 anonim válasza:
Ember nem mind1 ,h 20éves vagy ,vagy 50, ez a minimum,ha már ilyen tömör bemutatkozást írtál.
febr. 12. 22:26
 6/14 anonim válasza:
Legfogadom ,hogy neked se mind1,hogy az a lány ,akivel ,,barátkozni akarsz’’ 18 vagy 40
febr. 12. 22:27
 7/14 anonim válasza:

Jó ég.:D

#3-as vagyok. Az első kérdést nem én írtam. Én pusztán segíteni akartam neked, ha már képtelen vagy értelmezni azt, ha valaki itt röviden a korod felől érdeklődik. :D

De nem csodálom, hogy ilyen választ kaptam. Valahol valami valószínűleg nincs a helyén a fejedben. De hát, ez van. Bár, hogy még mindig nem voltál képes a korodat kiírni az sem semmi.. De tényleg. Pedig jó páran szóvá tették már.

Meg barátkoznál. Az pazar, pusztán semmit nem tudni rólad. Egy minimális bemutatkozás egyáltalán nem ártana. Mondjuk, hogy tanulsz? Dolgozol? Hobbik? Érdeklődési körök? Tudod, ezek olyan dolgok amik alapján az ember eltudja dönteni, hogy van-e valami közös pont. Tudooood, hogy megérné-e rád írni vagy ilyesmi. :D

De elhiszem, hogy ezek ilyen nehéz dolgok a számodra... Pusztán, legközelebb azért egy kicsit erőltesd már meg magad. Mert ez így nagyon gáz. :D

febr. 12. 23:00
 8/14 anonim válasza:
Én #1es vagyok, szerintem alap lett volna ,hogy legalább a korod oda írod ,de én csak segíteni akartam , ahogy látom mások szerint sincs nagy sikere annak ,hogy barátokat keresel ,de még a korod is fáj megadnod:)
febr. 12. 23:15
 9/14 anonim válasza:

#8-as. Hölgy vagy egyébként? Mármint, kíváncsi vagyok, hogy legalább egy férfitársunk próbált-e előbb segíteni, vagy valaki a szebbik nemből. :D

Btw, #3-as vagyok.

febr. 12. 23:24
 10/14 A kérdező kommentje:
Fhu de frusztralt lehetsz hogy 8 kommentet kepes voltal ide hanyni a kerdesem ala, mindegy el se olvastam 😂 az ilyeneken csak nevetek mint te 😆
febr. 13. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!