Lanyok valakinek van kedve baratkozni?
F. Bp.
Irj ha szeretnel 😊
Ember... Mi az hogy kor? 😂
Csak ennyire futja?
Hat akkor a valaszon se lepödj meg ha ennyire 1 bites vagy 😂
Jó ég.:D
#3-as vagyok. Az első kérdést nem én írtam. Én pusztán segíteni akartam neked, ha már képtelen vagy értelmezni azt, ha valaki itt röviden a korod felől érdeklődik. :D
De nem csodálom, hogy ilyen választ kaptam. Valahol valami valószínűleg nincs a helyén a fejedben. De hát, ez van. Bár, hogy még mindig nem voltál képes a korodat kiírni az sem semmi.. De tényleg. Pedig jó páran szóvá tették már.
Meg barátkoznál. Az pazar, pusztán semmit nem tudni rólad. Egy minimális bemutatkozás egyáltalán nem ártana. Mondjuk, hogy tanulsz? Dolgozol? Hobbik? Érdeklődési körök? Tudod, ezek olyan dolgok amik alapján az ember eltudja dönteni, hogy van-e valami közös pont. Tudooood, hogy megérné-e rád írni vagy ilyesmi. :D
De elhiszem, hogy ezek ilyen nehéz dolgok a számodra... Pusztán, legközelebb azért egy kicsit erőltesd már meg magad. Mert ez így nagyon gáz. :D
#8-as. Hölgy vagy egyébként? Mármint, kíváncsi vagyok, hogy legalább egy férfitársunk próbált-e előbb segíteni, vagy valaki a szebbik nemből. :D
Btw, #3-as vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!