Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek beszélge...

Lenne kedve valakinek beszélgetni, ismerkedni? L

Figyelt kérdés

Nem tudom mit írhatnék, de kiemelek pár aktuális dolgot, érdeklődési kört...

Jelenleg egyetemre járok, bár nem biztos, hogy ezen a pályán maradok, de gépészmérnöknek tanulok. Világ életemben szerettem a matekot és a természettudományos tárgyakat, szeretek ezzel kapcsolatos dolgokról olvasni, dokumentumfilmet nézni. Ha nem éppen ezekben vagyok elmerülve szoktam animét nézni, illetve a szórakozató irodalomba is bele tudom vetni magam.

Nagyon szeretek álmokról, viselkedésről, vallásról és egyéb megfoghatatlan, nem egyértelmű dolgokon is gondolkodni, főleg így este amikor elmúlik a kábaság és óra hosszákig fent tudok lenni koffein nélkül 🤣 ha nagyon ki vagyok égve, akkor a youtube zegzugait bejárva "művelődök". Morbidabb hangulatban szokásom érintkezni true crime történetekkel, bár a horrorért nem rajongok.

Ha felkeltette az érdeklődésed ez a végére egyre komolytalanabbá vált bemutatkozásszerűség írj!

jan. 27. 00:26
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, ha szeretnél, a leírásod alapján nagyon színes, érdekes személyiség vagy. 😄
febr. 6. 18:52
 12/12 anonim válasza:
Szia! Ha még aktuális a kérdésed, akkor írj, s hasonló minőségben igyekszem én is összedobni egy bemutakozást válaszként!:)
febr. 12. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!