Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek van kedve beszélgetn...

Valakinek van kedve beszélgetni velem?

Figyelt kérdés
20éves lány vagyok és nagyon unatkozom. Szívesen találnék ki magamnak valami új hobbit, szóval azzal kapcsolatban is írhattok. Igazából keresek valamit ami eltereli a gondolataimat, kitölti az űrt és esetleg még élvezem is. Emellett kicsit magányos vagyok. Hiányoznak a barátaim. És nehezen megy az ismerkedés. De jó lenne hülyéskedni valakivel akivel van közös téma és érdeklődés.
jan. 26. 22:24
 1/10 anonim válasza:
19 éves lány vagyok, és az életemre egy az egyben illik az amit írsz. Véget ért a középsuli, itt az egyetem, és megvagyokrekedve emberi kapcsolatokat tekintve. Én pár év után most pár hete kezdtem el újra jógázni, ezen kívül a tanulás meg a meló maradt. Űrkitöltésre az írás maradt nekem, de mindig jobb szerettem valakivel oda vissza megosztani a gondolataim.
jan. 26. 22:34
 2/10 anonim válasza:

Mi lenne, ha csatlakoznál a "Kreatív Tökmagok" klubhoz?

Így találhatsz új hobbit, hülyéskedhetsz más kreatív emberekkel, és talán még olyan barátokat is találsz, akikkel megoszthatod a tökmagodat az élet kihívásaival szemben!

jan. 26. 22:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Ohh de király! Akkor beszélgessünk. Jógázni én is szerettem, de mostanába az a szenvedélyem is alább hagyjott. Mikről szoktál írni :O könyvet írsz vagy csak így a gondolataidat írod ki?
jan. 26. 22:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Mi az a tökmagklub? :O
jan. 26. 22:43
 5/10 anonim válasza:
Igen. Írj nyugodtan.
jan. 26. 22:45
 6/10 anonim válasza:

Nem tudom mennyire vagy sportos vagy mennyi felesleges energiád van, de esetleg próbálj ki új sportokat, az egészséges is, csomó embert meg lehet ismerni vele, és kellemes időtöltés. Biztos találsz a környékeden többféle sportot is ami nem igényli hogy nagyon elkötelezd magad azonnal.

Főzni/sütni tanulni is jó időtöltés, spórolsz is vele a kajára szánt pénzen és kis szerencsével akár finom is lesz (nem mindig mondjuk 😆).

Tanulhatsz hangszeren játszani, vagy rajzolni/festeni is megtalnulhatsz vagy ha jó vagy ezekben akkor komolyabb szintre eljutni benne.

Most így ezek jutottak eszembe hirtelen űrkitöltésnek.

jan. 26. 23:04
 7/10 A kérdező kommentje:

Sportolni jó lenne. Olyanokat szoktam amit egyedül lehet itthon. De amúgy a csapat sportok is vonzanak főleg a röpi. Régen futottam egy ideig. Meg jógáztam sokáig. Jártam gyógytornára azokat a feladatokat csinálom most. Meg tiktokról taichi-t neha csinálom meg érdeklődöm iránta.

Lehet ha jó háziasszony akarok lenni majd meg kéne tanulnom főzni :D. Na viszont annyira a főzés nem vonz :'D. Jobban szeretem ha rám főznek. Sütni már bulisabb.

Már hangszeren játszani se vonz annyira. Régen voltak időszakaim amikor hol zongorázni szerettem volna hol gitározni de már nem igazán vonz egyik se. Ha más csinálja megcsodálom milyen szépen játszik. De engem már nem vonz annyira hogy csináljam. Rajzolással és a festéssel is ez a helyzet. Ritka alkalmakkor jó leülni rajzolni vagy festeni. De nem érdekel annyira, hogy hobbi legyen belőle

jan. 26. 23:32
 8/10 anonim válasza:
Szia! Írj nyugodtan itt privit, facebookon pedig beszélgethetünk! :D
jan. 26. 23:48
 9/10 anonim válasza:
Írj nyugodtan
jan. 27. 16:42
 10/10 anonim válasza:
Írhatsz 24/F
jan. 29. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!