Beszélgetünk? 30-45 között N
Egy kicsit jó volna tudni rólad.
Hogy indítani lehessen a beszélgetést.
Mitől fog tetszeni az üzenetem?
Mondhatjátok hogy flegma, szerintem inkább őszinte az itteni kérdező.
Ha van aki még így sem értené hogy miért mondom ezt, azelőtt felfedem a hatalmas titkot. Tehát az összes nő tele lesz bepróbálkozó emberekkel, főleg neten. Az összes vissza nem írás, több órás vagy napos késlekedés, tőmondatok, ezerfele osztott figyelem is többnyire ebből jön. Annyi hogy erről a többség szemérmesen hallgat, vagy úgy adja elő mintha rendben lenne, vagy kielégítő kellene legyen. A rosszabbak pedig még hazudnak is róla, hogy neem hát mit képzelsz, persze hogy csak és kizárólag veled ismerkedik :D
Szóval érteni vélem itt az ekézéseket, de szerintem most rossz helyen akarjátok kiadni a frusztrációtokat. Btw még előre elnézést is kért érte, szerintem teljesen korrekt.
#15: Ez oké, de: 1. A kérdező semmit nem adott meg magáról, így gyakorlatilag azt várja, hogy azért írjon neki bárki is, mert ő nő. Vagyis lényegében véve húsdarabként árulja magát, összesen annyit tudsz róla, hogy 30 éves, és hogy puncija van (ha tényleg igazak az információk). 2. Ha nem ad meg magáról semmilyen adatot (pl. érdeklődési kör), akkor mégis miért írjon neki bárki is? Akkor ő is felesleges köröket futtat le, és ugyanott van, ahol a part szakad, mert megint csak a vaktában próbálkozók fogják őt megtalálni. 3. A kérdező azt várja el, hogy a neki írók találják ki a gondolatait, ízlését ("Nem mindenkinek írok vissza, csak akinek tetszik az üzenete."), vagyis megint csak hülyének akar nézni mindenkit. Ráadásul ő maga nem is hajlandó semmit sem elárulni magáról, de te azért találgass, hogy milyen üzenettel tudod elnyerni a kegyeit.
Aki komolyan vehető, az nem így áll hozzá a beszélgetéshez, ismerkedéshez, nem csinál udvari bolondot más emberekből. De ez csak az én véleményem, természetesen mindenkinek joga van lemenni kutyába, és pitizni egy arctalan-névtelen embernek, joga van belemenni egy ostoba játszmázásba.
bazd.. Ez olyan lenne, mint, ha én azt írnám, hogy a legelső jelentkező, aki ír ingyen kinyalhatja a seggem.
Nők azért legyen már bennetek is egy kis tartás...(Tisztelet a kivételnek)
Hova süllyedünk...
16-os!Senki nem mondta hogy találgass vagy keresd a kegyeit.Te gondolsz mindjárt erre.Ha te nem hagyod akkor nem leszel csicska,meg ha van tartásod nem leszel nyali gép.
Add önmagad,aztán vállald az esélyes kudarcot.
19!Megint a nők?
Én csak rólad/rólunk írtam.
Mindezt úgy hogy a kérdező irányába nem kívánok még csak tekinteni sem.
Most én is írjam le 15 év online ismerkedésem tapasztalatát?
Vagy írjam le a való életem kudarcait?Minek?
Nekem kell változni,önmagamért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!