Lanyok,fiuk valakinek van kedve baratkozashoz? 😊
Szeretnek uj baratokat talalni, beszelgetni.
16-25 ig irhatna aki szeretne es komolyan gondolja! 😊
Sok mindent szeretek,ezert ezeket most nem sorolnam fel itt.
Budapesti vagyok, 23 eves.
Én pl. nem a dugás miatt tartom fontosnak, hanem mert igen is vannak olyan emberek, akik inkább csak fiúkkal vagy lányokkal jönnek ki. Vagy ha lányokkal kijönnek, akkor meg nem olyan formában, hogy akkor haverkodjunk, hanem mint amire te is utaltál, hogy dugás.
Ezért nem mindegy. Persze megértem, hogy nem akarod kiírni, nem akarod, hogy sokan írjanak neked rúdpikcsörökkel, meg dugni ajánlásokkal, csak azért szerintem azt is téves hinni, hogy senkinek sem számít barátkozásnál a nem. (Nyugi, nem fogok neked írni, lányokkal nem csak barátkozni akarok.)
3-as voltam.
"csak ha dugni akarsz"
Biszex vagyok, szóval nekem dugás szempontjából pont mindegy a nemed. :D
Lol, gyerekek ez komolytalan. Ennyi vesződést...
Mert aztán mi van, ha az ember elárul ilyen szuper titkokat magáról, mint nem, életkor....? :D
"Mert nem ez számít"
Ennyi erővel mi az ami számít? Ha élőben ismerkedsz, akkor hogyan rejtenéd el ezeket az infókat? És egyáltalán minek?
Én szívesen barátkozom. Egy próbát megér.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!