Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lanyok,fiuk valakinek van...

Lanyok,fiuk valakinek van kedve baratkozashoz? 😊

Figyelt kérdés

Szeretnek uj baratokat talalni, beszelgetni.

16-25 ig irhatna aki szeretne es komolyan gondolja! 😊

Sok mindent szeretek,ezert ezeket most nem sorolnam fel itt.

Budapesti vagyok, 23 eves.

2023. dec. 13. 14:20
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:

Én pl. nem a dugás miatt tartom fontosnak, hanem mert igen is vannak olyan emberek, akik inkább csak fiúkkal vagy lányokkal jönnek ki. Vagy ha lányokkal kijönnek, akkor meg nem olyan formában, hogy akkor haverkodjunk, hanem mint amire te is utaltál, hogy dugás.

Ezért nem mindegy. Persze megértem, hogy nem akarod kiírni, nem akarod, hogy sokan írjanak neked rúdpikcsörökkel, meg dugni ajánlásokkal, csak azért szerintem azt is téves hinni, hogy senkinek sem számít barátkozásnál a nem. (Nyugi, nem fogok neked írni, lányokkal nem csak barátkozni akarok.)

3-as voltam.

2023. dec. 13. 17:43
 12/34 anonim válasza:

"csak ha dugni akarsz"

Biszex vagyok, szóval nekem dugás szempontjából pont mindegy a nemed. :D

2023. dec. 13. 19:15
 13/34 anonim válasza:
Mit dolgozol amúgy?
2023. dec. 13. 19:50
 14/34 anonim válasza:
Ezt nem értem, kérdező. Barátkozni akarsz, de még a nemedet sem akarod elárulni? Hát milyen ez már..
2023. dec. 13. 20:46
 15/34 anonim válasza:
Nekem nem írt vissza csak mert nem árultam el a korom xddd
2023. dec. 13. 20:48
 16/34 anonim válasza:
Kérdező, miért maradt annyiban a levelezésünk, amikor én udvariasan elmondtam, neked, hogy nem vagyok biszex, és nem próblnék ki semmit fiúval? Ettől nem lehet írogatni?
2023. dec. 13. 20:48
 17/34 anonim válasza:

Lol, gyerekek ez komolytalan. Ennyi vesződést...

Mert aztán mi van, ha az ember elárul ilyen szuper titkokat magáról, mint nem, életkor....? :D

"Mert nem ez számít"

Ennyi erővel mi az ami számít? Ha élőben ismerkedsz, akkor hogyan rejtenéd el ezeket az infókat? És egyáltalán minek?

2023. dec. 13. 20:54
 18/34 anonim válasza:
#17 Pláne ha ő is többet akart.. #16-os választ nézd..
2023. dec. 13. 20:56
 19/34 anonim válasza:
18. Na igen, de szerintem hadd legyen már legitim az, hogy valaki x - y korosztályban keres barátot. Én kijövök egy 60 évessel is, biztos jól elbeszélgetnék vele a reumájáról, de azért mégiscsak több a közös pont olyasvalakivel, aki hasonló életszakaszban jár, mint én, aki a húszas éveim számtani közepén járok..
2023. dec. 13. 21:00
 20/34 anonim válasza:

Én szívesen barátkozom. Egy próbát megér.

22L

2023. dec. 13. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!